0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Може ли да ми кажете кой от изброените е добър професионалист?

Д-р Коларов   
Д-р Клисурски   
Д-р С. Георгиев   
Д-р Стоянов   
Доц. Сираков   
Д-р И. Борисов       
Д-р Бр. Петров   
Проф. Т. Чернев

Това са гинеколозите работещи с Здравна Каса в Майчин дом?

Ако знаете други,добри и работещи с ЗК - напишете имената и координатите им.

Предварително благодаря.
Re: Добър гинеколог по ЗК в Майчин дом?
« Отговор #1 -: Април 12, 2010, 16:32:27 pm »
Здравейте, искам да споделя мнението си д-р Сираков.Преди да отида при него чувах много хубави неща по негов адрес, но след това много се разочаровах, дори отидох в частния му кабинет и си платих, след като ме прегледа каза, че всичко ми е наред и няма нужда от изследвания, месец след това като не съм сменяла мъжа ми откриха гъби, трихомони и кондиломи, друго-каза ми, че имам раничка на шийката на матката, която не се махала, но се оказа, че  трябва да се изгори.Как установи, че нищо ми няма без изследвания-не знам.Още нещо моя приятелка отиде да направи аборт при него и той и направи- а резултата е дъщеричката й, която вече е на годинка.За добър специалист работтещ със здравната каса е д-р Гиздов в ВМА.
« Отговор #2 -: Април 12, 2010, 16:50:24 pm »
много добър специалист е др. пъневска от маичин дом работи към клиника стерилитет,214 кабинет в поликлиниката на маичин дом,освен това е много мила,земна и лъчезарна
« Отговор #3 -: Август 10, 2012, 17:02:35 pm »
Не бих препоръчала д-р Гиздов по никакъв начин. На първо място защото се държа доста вулгарно с мен, откри ми инфекция при положение, че имам сериозен партньор от години, за който се омъжих и започна едно агресивно лечение с какви ли не препарати без да си направи труда да ме провери за бременност, въпреки че му споделих, че се опитваме да забременея. Резултатът беше, че след лечението, когато отидох за контролен преглед и му казах, че не ми е дошло, установи със закъснение бременността и тогава го видях как се панира, защото знаеше, че вината е негова. Оттогава не съм стъпила при него и чакам със страх да разбера дали бебчо е добре и се моля всеки ден, а колко пари дадох за морфологии и всякакви изследвания - не искам да ви казвам. Всеки лекар ме съветваше различно, от аборт до прегледи всеки месец и свещи в църквата. Не искам никой да изпита това, което аз и все още чакам раждането с голям страх. Ако нещо се случи, не искам и да мисля за това, ще го съдя "до дупка".
« Последна редакция: Август 10, 2012, 17:05:06 pm от doby79 »
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #4 -: Август 20, 2012, 22:34:23 pm »
не бих препоръчала др. Пъневска
Тя е "специалист" по лапароскопии и "кара" всички /с причина и без причина/ да лягат под ножа. Лично съм го изпитала!
И аз търся добър гинеколог, за ротинни прегледи /не е задължително да са специалисти по стерилитет/, просто да те прегледа от до.