Цъкам си аз из фейса и попадам на това:
http://www.on-parliament.com/media/2011/10/01/%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-facebook/На хората, на които не им се чете цялата "жалба" на г-ца Бенатова в този сайт - бомбастичното заглавие "убийство във фейсбук" се отнася до това, че профилът в социалната мрежа на госпоИцата е "забранен". Тя с терминологията по каквито и да било теми е скарана както знаем, та да не й придиряме.
Някакви ужасни хора, които не били доволни от нейната работа и не ценят нейната журналистическа обективност и почтеност се обединили, направили й кофти номер /групов/, подвели администрацията на фейсбук и хоп - тя милата останала без лична страница. Заради някакви си там...хора. Тип "електорални единици", "драги зрители" т.е. нищожества, които не би трябвало да могат да развалят комфорта на "нейно величество". Тя е свикнала на обратната схема и да няма последствия. За нея.
Чудя се, дали е повече тъжно, или повече смешно, че И сега и още и още - г-ца Бенатова упорито не вдява ЗАЩО толкова много "драги зрители" я недолюбват, че да се стигне до това, от което именно се жалва. Чудя се, дали наистина не й минава през ум за хилядите хора, които тя е засегнала със своята откровена некомпетентност и пристрастност и които нямаха никаква възможност да отреагират... Чудя се дали има капацитета да спре и да се замисли поне в момента за връзката между това, което чувства и чувствата на онези хиляди, анонимни хора, които е засегнала и обидила съвсем несправедливо в своите материали и чиито оплаквания подминаваше тогава с навирено носле подпирайки се на якия гръб на медията в която работи? Ще ми се да се е замислила, но не ми се вярва, предвид текста който е написала в линка по-горе...