И аз да се отчета
Първо поздравления и поклон за Пепка, перфектна работа, просто нямам думи, беше се справила отлично с организацията.
Самия ден мина повече от добре, надхвърли всичките ми очаквания. Формата с беседите се оказа изключително сполучлив. Беше интересен на пациентите, хората се отпускаха и задаваха въпроси, за мен също бяха много полезни дискусиите и информацията която се обменяше. По мое мнение и за самите лекари участници в различните дискусии беше изключително интересно, защото се получи диалог и между самите тях, подаваха си реплики, обяснявяха, абе с две МНОГО ДОБРЕ
Пациенти имаше, над 100 човека, не беше див екшън като в Пловдив и Варна, всичко беше по график и спокойно, мисля че хората останаха доволни.
Като си тръгваха лекарите казаха, че се е получил страхотен ден, някои от тях които присъстваха за първи път казаха, че са очаровани, много добра организация, много приятелска атмосфера, разчупен формат и т.н.
Това е, аз съм удовлетворена.
Чувството е неповторимо, макар и веднъж годишно да бъдеш с любими приятели, истински приятели, ХОРА, и аз съм горда че ви познавам.