Здравейте,
И на мен АГто ми изписа Инофолик - поради факта, че преди време имах инсулинова резистентност и съмнения за СПКЯ.
Основното е, че уж регулира функцията на яйчниците и подобрява метаболизма.
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=255180Аз от края на април не съм на противозачатъчни, които пих почти 6години, аот 2 години инсулина ми е в норма и съм 12кг по-малко. Но пак за всеки случай АГто реши да не рискуваме да почнат да се появяват кисти. Преди пиех и Метфогама 500, бях я спряла като смъкнах килограмите (по принцип имам още 4-5кг за смъкване), но сега пак я почнахме, дано подобри чувствителността на яйцеклетките.
Освен това пия Еутирокс за щитовидната, бромокриптин за да смъкнем пролактина до 150 (близо до долната граница, за да повлияе още повече на Ову) и Утрогестан от 16-25 ден.
Септември ще ходя на контролен при АГто, за да мине още малко време след приема на лекарствата,а и искам да си дам малко време на организма да се пренастрои, че 6г на ОК са доста време, а и да видим резултата като падне още ТСХто.
Поне по графиките на БТ и Ову тестовете уж имам овулация последните 3 месеца, а и всички симптоми на Ову са налице.