0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
Re: бучка на гърдата
« Отговор #20 -: Юли 24, 2006, 10:17:06 am »
Ох, и мен много ме е страх.Аз постоянно си "намирам" бучки, но тъй като все са на различни места и се успокоявам.Не съм ходила на преглед, ама ...страх лозе пази...да взема да отида да се успокоя.
*
« Отговор #21 -: Юли 24, 2006, 10:35:55 am »
Грация, радвам се, че диагно3ата не е от страшните и сьжалявам 3а системата, която е в БГ. Не 3нам дали ще те успокои, но в чужбина сьщо ти трябва време 3а посещение при лекар. Направление от личен лекар, а там е пьлно с пенсионери от 6 сутринта и т. н. и т. н.
Важното е, че не е нещо серио3но. Лека операция и да се похвалиш с положителен ре3ултат от ин витрото.
« Отговор #22 -: Март 06, 2007, 11:51:08 am »
Напишете нещо за фиброаденом на млечна жлеза
*
« Отговор #23 -: Март 06, 2007, 12:14:54 pm »
 И аз да споделя моя опит.
Откриха ми бучка в гърдата миналата  година като бях в Щатите и то по време на профилактичен преглед включен в застраховката ми.Много бях притеснена.После се прибрах в Балгария,отидох в раковата болница и попаднах на страхотна лекрака- д-р Зина Гаранина.Горещо я препоръчвам на всички ,кото имат подобно проблеми! Тя ми каза че на опипване бучката й изглежда фиброаденом,но е добре да се оперира защото,когато тези бучки стоят в организма при една евентуална смяна на хормоналния баланс могат да станат от доброкачествени в злокачествени.Аз веднага се оперирах,хистологията беше фиброаденом и почти не ми остана белег.Обаче това ,което ме озадачи беше ,че ме оперираха на 28.07.2007 ,а гинеколожката  ми ,знаейки това и без стимулация или каквото и да е била микробиология ми направи инсе на 01.08.2007-е как да е успешно като сигурно организма ми е бил в тотален стрес от и дисбаланс от операцията?Абе ,нямам думи!
« Отговор #24 -: Март 07, 2007, 11:13:06 am »
На мен ми откриха бучка, когато бях на 17 години.
Веднага се консултирах с хирург и се подложих на операция.
Много съм доволна от лекаря - проф. Калчев.
Почти нямам белег.
Оказа се фирбоаденом - доброкачествено образование.
Сега ходяв всяка година на профилактичен преглед.

Не се притеснявай, а просто отиди на лекар.
« Отговор #25 -: Май 27, 2012, 12:20:50 pm »
Момичета преди около месец забелязах бучка на лявата си гърда. Очаквах да пътувам за през лятото и бях решила да отложа прегледа. Сега обаче няма да пътувам и бих искала за знам дали има място за притеснение. На 22 години съм не съм раждала и не ме боли. Ако някой може да ме ориентира за име на лекар в Дупница или Благоевград. Благодаря.
« Отговор #26 -: Юни 05, 2012, 02:16:17 am »
При мен са се получавали мастни бучки и съм се шашкала много. 
Какви са тези мастни бучки?