0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Честито ви земетресение!
« Отговор #60 -: Май 29, 2012, 11:09:01 am »
УЖАС! Добре ,че при нас беше за кратко.Само малко го усетих :(

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #61 -: Май 29, 2012, 12:55:26 pm »
*
« Отговор #62 -: Май 29, 2012, 13:02:00 pm »
За втори път отложиха матурата в Перник. Вече започвам да ги подозирам пернишките ученици за тия земетресения  :lol:

« Последна редакция: Май 29, 2012, 14:08:52 pm от sia »
« Отговор #63 -: Май 29, 2012, 15:13:35 pm »
http://quakes.globalincidentmap.com/

тук има последна информация
« Отговор #64 -: Май 30, 2012, 12:33:17 pm »

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #65 -: Юни 05, 2012, 21:36:52 pm »
Момичета дайте съвет как да преодолея страха. След това земетресение не мога да спя, стряскам се от всеки шум, съседите като си пуснат водата в тоалетната през нощта и аз скачам от леглото и аха да грабна Жорко. По цяла нощ будувам и гледам лампата дали се клати. Чак се ядосвам на себе си, че съм в такава паника. Опитвам се като легна да мисля за нещо друго - правя си списък за морето - и по някое време ума ми пак е там в онази нощ и пак ми се свива сърцето.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #66 -: Юни 05, 2012, 22:55:41 pm »
Миси, сънят на разума ражда чудовища. това е заглавието на една прочута картина на Гоя.
смисълът е, че когато разумът спи - тогава идват чудовищата на страха и единственият начин да ги победим, е да мислим разумно. опитай се да осъзнаеш с разума си, че част от твоите страхове са неоснователни. освен това, и времето лекува.

будуването с нищо не ти помага, нито променя нещата. живееш в достатъчно устойчива сграда, така че няма никаква нужда да грабваш Жорко и да бягаш, ако стане земетресение. а ако стане толкова силно, че да има опасност от срутване на панелния блок, то тогава то ще е късно за бягство. и в двата случая, изводът е, че е все тая дали ще будуваш и бдиш, или няма. през деня не те е страх, нали? това е ирационално - земетресение може да стане по всяко време.
работи върху разумното и аргументирано отхвърляне на страха.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #67 -: Юни 06, 2012, 09:40:58 am »
Аз мисля, че с времето ще мине стреса. Мен ме люляше по 30 пъти на ден, да не кажа нон стоп, а сега само по веднъж :) До седмица-две трябва да отшуми. Малко валерианче или чай от маточина също помагат :)
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #68 -: Юни 06, 2012, 10:08:26 am »
Благодаря jam.