Боби, относно "боледуването на открито" сме на един акъл май.
И аз не виждам смисъл/нужда някой като е болен, но в кондиция и с желание да се движи, да седи затворен вместо да е навън на въздух. Ако ти е зле и те унася и ти се лежи - друг филм естествено, но при дете на възрастта на Дани - това пак може да става на открито, в количката. Докато си бяхме в града - трудна работа навън. Той иска да ходи и да се навира при другите деца, а аз няма как да го оставя с този вирус, не иска само в количката да седи и щем не щем - затворени в апартамента.
Изчаках два дни да видя накъде отива болестта му, защото хич не ми се вярваше и този път да се размине с Панадол-че и капки за нос само /както и стана/ и да не въртя 30км. /в едната посока/ през ден, но...майната му.
Eille - съгласна. Страшен "климатик" е кирпича.
Навън 30-ина градуса - в къщата едно приятно хладно. От три дни уж отивам да приспя детето само и като ме лъхне хладничкото, като полегна и аз и...2-3 часа си ги откарваме следобедно. Даже вечер пускам духалката като го обличам след баня, но през нощта сме без никакво отопление и температурата е идеална за спане.
Pesheck, мисля че проблемът със селската къща при вас е бил, че е "твърде обитаема".
При нас е декар райграс, а останалото - циментирани алеи...няма разсади, саксии, тенекии и каквото и да било от което да пазя Дани, или нещо толкова безценно, което да пазя от него пък, че затова предполагам ми е рахат на мен тук. За него - ясно. Освен това вместо само една котка /както у нас/ си има на разположение 10-ина дворни. Леко е засегнат, че не му дават да ги докопа както домашната котка, но пък навърта километри да ги преследва из двора, а мама блажено пие кафе и само го наглежда
Уффф хич не ми се прибира, но от утре го дават дъждовно и ще ставаме "градски" пак за няколко дни, няма как.
За "проблема" с АМ, като ви чета...май баба ми /на 78г./ ще се окаже по-компетентна от мен.
Откакто спря да го пие, жената ми разправя че просто го е отказал човека и повече - няма да иска. Аз тъпо и упорито обаче - правя АМ, предлагам, той не го иска, аз го изхвърлям и така. Досега винаги го е пил охотно, не заспиваше без АМ, сутрин се събуждаше към 7ч., удря си едно АМ в леглото и продължава да си спи, пък чак като станем и се разсъни - може закуска. И понеже нежелението му да го пие съвпадна с вируса - реших, че нещо заради това му се е отщяло, временно.
Sia, не е заради бибероните и запушен нос, пие си от биберон вода като невидял, само АМ не иска. Емииии каквото - такова, благодаря за мненията. Сега се чудя трябва ли с нещо да "замествам" АМ в менюто му и какво да е то, ако е нужно?