0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Имам нужда от помощ от адвокат
« Отговор #20 -: Април 23, 2012, 21:17:47 pm »
Душе, утре ще ти се обадя!!
Мога да ти проверя къде е била застрахована колата.
*
« Отговор #21 -: Април 27, 2012, 12:10:37 pm »
http://eisoukr.guaranteefund.org/
На този сайт можеш да провериш в коя компания ти е била застраховката по рег. номер или шаси.
Малко късно виьдам темата, но съм в сферата на застраховането и имам познати тук там, ако мога да помогна съм на линия.
Дано съпруга ти е по-добре вече.
УСПЕХ!

« Отговор #22 -: Април 27, 2012, 16:32:56 pm »
 :bighug: ох душе какво те е сполетяло, дано всичко се оправи, и момчето ти също  :).
предната застраховка ни беше там, така и не ни изплатиха едно обещетение  osi_6

http://eisoukr.guaranteefund.org/
На този сайт можеш да провериш в коя компания ти е била застраховката по рег. номер или шаси.
:) много хубав сайт, аз тъкмо се проверих  :lol:

*
« Отговор #23 -: Април 27, 2012, 23:56:21 pm »
Аditoo, благодаря за предложението за помощ, имам нещо предвид, може би ще се възползвам! ;) Благодарение на stoeka71 направихме справка за застраховките ни. Какво се оказа, виждат се застраховките през всички години, само не и през тази година - 2008. Това само по себе си означава, че е направена в това дружество, които са единствените непочтени, които не си обявяват застраховките в сайта. Това ме навежда на някои допълнителни въпроси. Как, ако не сме имали застраховка, сме взели пари от тях? Каква толкова голяма фирма са, че изплащат обещетение и при една спукана гума и много ми е чудно колко лева дават, че да си заслужава да се занимава човек с това?
Мecinka, благодаря за пожеланията!
Мъжът ми е доста по-добре вече, пие си лекарствата още, ама това да е! Благодаря ви за пожеланията!
И така, ново двайсет! Благодарение на petqst и на приятелката и, разбрах, че всъщност изобщо не е трябвало да ни изпращат такава призовка - НЕ БИЛА ЗА НАС! Представяте ли си!  8O 8O 8O Аз съм изумена как с лека ръка някой се набърква в живота на хората. Как причиняват с грешките си тревоги и какво ли още не? От деня, в който получихме призовката, не сме спали нормално, съпругът ми се разболя, плащах по лекари, за изследвания, за болнични, лекарства, а така също и за куриер до Варна за писмото с молбата и болничния. Вкараха ме в един филм от притеснения и непредвидени разходи, заради нечия грешка. Като знам как нас ни действат на работа и как ни държат отговорни за какво ли не, искам да бъдат наказани хората, които ми причиниха това. Това, че няма да ме викат повече за свидетел по делото, е супер, но не ми отговаря на въпросите, защо и кой ни вкара в този филм? Никой няма да ми върне нервите, здравето и средствата, нито на мен, нито на съпруга ми, но не искам да продължава това безхаберие и други хора да попаднат в тази ситуация.

*
« Отговор #24 -: Април 28, 2012, 23:17:16 pm »
Душе, така е, мила!
Никой, няма нищо да ви върне! :(
Това са хора без мозък  - според мен! Как може???
Те не мислят какво правят - видели са трите имена и първото ЕГН което е попаднало под полезрението - и това е! :(
За съжаление - стават и такива неща! Дано и да не с повтарят!
Дано и мъжът ти вече да е добре, че много ви се насъбра!
Поздрави и целувки!
*
« Отговор #25 -: Април 29, 2012, 22:44:49 pm »
Рetqst, благодаря ти, мила! Благодаря ти още веднъж за цялото съпричастие, за телефонните разговори, за помощта, успокоението и милото отношение! Днес се върнахме от село, ходихме за 2 дни да си починем малко. Не съм спряла да се ядосвам ине съм забравила. Не съм решила  и как точно ще действам, но със сигурност ще има продължение... Хубави празници!

*
« Отговор #26 -: Април 29, 2012, 23:30:38 pm »
Душе, радвам се че поне малко се успокоиха нещата при теб. Почини си, успокойте се и ако решиш действай.... Не може просто така да се разиграват хората, да те викат на дело, да ти създават проблеми и то здравословни, то си граничи с престъпление!
Това си е тормоз и причинени вреди на семейството!

Обаче, сега ти пожелавам по-хубави емоции, повече спокойствие и най-важното добри приятели които да са винаги до теб в тежките моменти.
Лека вечер и много, много спокойни дни!
*
« Отговор #27 -: Април 30, 2012, 10:44:39 am »
Душе, за мен беше удоволствие да ти помогна! :D
Точно така - почини си, и после действай!
Успех!