0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Омъжих се преди 19 години.18 години ходене по мъките,купища лекари,къде ли не..Помня през далечната 1995 ходих при баба Ванга,бях отчаяна правихме опити от 1993 и тя и каза-"Дъще имай вяра,иди и се моли всеки ден,искай покаяние от бог  и той ще те възнагради".Бях много скептично настроена,но 5 години по-късно през 2000 се бях отчайла тотално,отидох на църква с майка ми,исках прошка от бог,казах му че се отказвам от всичко материално на този свят,било то пари или нещо друго,казах му че ще спазвам 10 божии заповеди стриктно,само да ме дари с детенце..Минаха 11 години и миналата година ,точно 10 дена преди рождения ден на мъжа ми забременях..Преди 7 дена се роди нашето прекрасно слънчице Пламена.Пожелавам го на всички,да имаш дъщеря е най-прекрасното нещо на тази земя!    :bori_015: :sucky: :balk_21:


Честито Теодора! Получила си Божията благословия.
Бъдете живи и здрави за да се радвате на малката Пламена.
А Плами дано да расте здраво, щастливо и усмихнато детенце. Тя е вашето слънце и най-голямото чудо.  :sunshine: Бъдете щастливи цялото семейство!
 Прекрасно е това чудо.Бъдете много щастливи ,здрави и само радост занапред. Целувки на слънчицето  :balk_104:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
Честито, Теодора! Честита ти дългоочаквана радост! Да ви е жива и здрава дъщеричката! Да сте много щастливи цялото семейство! Прекрасно име сте избрали!
Да вярваш в нещо, независимо какво, е много хубаво! Вярата и надеждата са огромна сила, пътеводна светлина! Но, нали не мислиш сериозно, че ако отида да се покая и обещая да спазвам каквото трябва, ще ми поникнат нови тръби, ще ми се появят нови яйцеклетки или мъжът ми ще има живи сперматозоиди н-р? Нищо лично, вярата е помощник верен по пътя, но тя не може да помогне навсякъде.  :(
Бъдете щастливи! Дано новината ти даде сили на момичетата, които още се борят за мечтата си!

Честито Теодора , ти сама каза , че трябва да се покаем и да поискаме прошка от Господ , е ти си го сторила вече и имаш най-голямото щастие на света - своята дъщеря , радвай се мила ти го заслужаваш!!!
Честита ви принцеса! да ви е жива и здрава, да ви радва и да се усмихва много детето!
Накара ме да се замисля, че ако няма с кого да споделиш живота си, той няма смисъл. За какво са ни парите, щом те са преходни? Децата са богатството на живота!
Бъдете щастливи, бъдете усмихнати!
*

    Misty

  • ***
  • 273
  • "Най-хубавото предстои!"
Честито щастие Теодора!!!
Да ви е жива и здрава малката кукличка!Бъдете щастливи и благословени!
БОГ забавя, но не забравя!!!


*
Честито, Мамо! Честита рожба, да е жива и здрава и безкрайно да ви радва!
Teodora  :balk_145:ot 6tastie.Da vi e jiva i zdrava malkata princeska.Da tova e nai golqmoto 6tastie na sveta :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Май 13, 2012, 22:41:58 pm от danielska_81 »

Честита дългоочаквана радост! Да ви е жива и здрава сбъднатата мечта. Да ви донесе много радост и щастие.  :balk_16: :balk_16: :balk_16: :balk_16:

*
Честита радост!
Да ви е жива и здрава Пламена, толкова дълго сте я чакали...

 Честито Теди :balk_16: :balk_118:. Да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва :balk_9: :balk_9:! Благодаря ти за куража :balk_81: ,който ни даваш на нас които сме в положение като твоето,в смисъл толкова години ходене по мъките. Дано Господ чуе и нашата молба и ни дари и нас с поне ена рожбичка. Много цунки на малката принцеска :balk_21: :balk_21: :balk_21:!
Честито и от мен :)Страхотна новина. И в мен проблясва надежда, макар че след 4 години надежди да стане по естествен път, 2 години чудене какво да го правим тоя мъжки фактор, 2 неуспешни инсеминации миналата година и отложено икси заради анемия, нещо вече не ми издържа психиката. Сега лекувам начално хашимото със селен и инсулинова резистентност с глюкофаж. Ендокринологът обеща, че наесен ще мога да се подложа на иксито
*
Честито бебче !
Да расте здрава и силна,
щастлива и много усмихната -
твоя радост и гордост!
Много щастливи мигове на цялото семейство!