извинете ме за невежеството, нямам фейсбук, не желая да имам, съпругът ми е същият... обаче някой му е направил профил
, аз подозирам
една персона, но очи в очи като се видяхме персоната отрече категорично! от близо 2 месеца идват само някакви напомняния за покани за приятелство и т.н. персоната, в която се съмнявам е единственият приятел в списъка и праща чат пат някакви линкове. до тук ще кажете нищо лошо, но един куп приятели се мръщят защо мъжът ми не им приемал приятелството и как така не знаел, че има фейсбук?!?
сестра ми ме попита - да не си е направил тайно от мен и аз да не знам
, но той сяда един път в месеца на компа и не си проверява пощата дори, да не говорим от кога в скайпа не е влизал.
и без да искам да го обиждам, но е леко неграмотен за тази работа. нарочената от мен персона няма кой знае какви познания по хакерски науки (или пък аз не знам
), но около него/нея има доста вещи в занаята, това го казвам във връзка с изказването на сестра ми, че е абсолютно невъзможно без потвърждението от пощата му да се направи такъв профил, в тази връзка ще вметна, че паролата за фейса му е като тази на пощата.
сега питането е - как да го изтрия този профил? одеве влезнах, малко се лутах, на хелп не срещнах подобна опция, след инструкции по телефона
видях поканите.
ако има други желаещи за приятелство с мечока да пишат хаха да става майтап, но без майтап трябва да го изтрием този профил