0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
И на мен. Много го харесвам този човек. Много земен и скромен.
Дано всичко свърши с добър край.

Не бях гледала и предаването с Нана (не ми е от любимите тв лица) където е споделила, че има рак. Днес съвсем случайно хванах отново интервю с нея след престоя и в клиника в Израел. Възхищавам се на духа и и на това, че разказва и споделя страховете си. На нея също пожелавам добър изход от борбата с рака.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
... ако мога да бъда крило,
щях да взема под него доброто,
да го скрия от тъмния миг
в който трудното днес ни поставя...

Достойните хора, като Стилиян Петров дори и пред страха са едно стъпало над другите!
Нека съдбата му изправила го пред това изпитание му даде още един шанс!

Нана е голям "дивак", но даде на всички ни урок по мъжество!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
*
От вчера съм потресена,надявам се скоро да се оправи ! Има цялата положителна енергия от всички - и съотборници,фенове,цяла България и не само!
 Мъчно ми е и за семейството му,дано бързо преминат през този ад! Радвам се,че е в Англия,сигурна съм ,че всички от Астън Вила ще осигурят каквото е необходимо !

*
Той е млад и силен. Вярвам, че ще успее да се пребори.

*
И аз от 2-3 дни само за това мисля... Много ми е мъчно за Стилян, много го харесвам. Следя живота на футболистите на моя любим отбор в България, още от както бяха младежи. Футболна фенка съм, признавам. Радвам се, че поне е в Англия и че ще получи бързо и адекватно решение в реномирана клиника. Хубаво е, че има помощта на клуба, в който е, на бившия си клуб, на феновете... Млад е и силен, вярвам и се надявам, че ще се пребори с болеста! Стискам палци и му желая кураж, сила и вяра!
Аз не гледам Нова тв, но прочетох във вестите на абв, новината за Нана и ми стана мълчо и болно, разбира се, за още един млад живот. Шапка и свалям за куража и най-вече за това, че говори за болестта. Дано да спечели битката с нея!

*
Мъчно ми стана за Стилиян Петров, за Нана също...
Дано и двамата преборят гадината...