0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Проблем с опитите за забременяване
« -: Февруари 27, 2012, 15:49:59 pm »
Здравейте момичета. От известно време и ние решихме да опитваме за бебе. Обаче се появи проблем. Ако някоя от вас се е сблъсквала с нещо подобно моля да сподели. Доста е интимно, но трябва да го споделя  :oops:
От както решихме за бебе ползваме предимно мисионерската поза. Обаче почти винаги след около 5мин пениса на мъжа ми омеква и нищо не се получава. Впрочем и в други пози е същото  :(
Преди да решим за бебе сме ползвали презервативи и никога не е имало такъв проблем
Моля помагайте  :?

Re: Проблем с опитите за забременяване
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2012, 15:56:53 pm »
Да не би да се притеснява може би...
*
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2012, 16:00:41 pm »
Такааа!Значе ние имахме този проблем и много,много рядко и сега.Оказа се при нас диабет на милото.Но не само.Значи психически ,когато,той мисли ,че аджаба сега трябва да направи бебето/по план/просто патето пада/така ще го нарека/
Мнаго е важно да сте спокойни,поне по време на акта да не мислите за бебета/колкото и да ти се струва невъзможно/,пийнете по нещо/алкохолно/,не да се напивате разбира се,а просто да се отпуснете,предразположиго.
Ако няма някакъв здравословен проблем ,значе просто трябва да сте отпуснати и спокойни.Проблема ще се разреши!
Това е от мен,и дано съм ти помогнала.Този въпрос с доста неудобен и рядко някой споделя ,когато има проблем!!
Късмет с бебеправенето!!
*
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2012, 16:07:17 pm »
Iva_89 проблема не нито в позата нито в презерватива. Не правете бебе. Просто правете любов без предпазни средства. Мъжете са чувствителни. Не го притискай със срокове и цели.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2012, 09:21:15 am »
Ооооо колко ми е позната тази ситуация,бих казал -ДО БОЛКА-
Как ли не го мамя,какво ли не правя...И това се случва само в най-важните дни.Всичко съм скрила,за да не го притеснявам.Тайно мерене на Температура,тайни тестове за О....вечер се цупя,че да ми се подмазва и уж случайно(по-негова инициатива)...ама все се усеща,и това го депресира още повече.
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #5 -: Февруари 29, 2012, 13:31:26 pm »
Момичета благодаря ви за отговорите. Честно казано незнам как да подходя за да разреша този проблем.
« Отговор #6 -: Март 08, 2012, 14:46:45 pm »
Това е доста неприятно, ах тая психика, тези психологически бариери значи  :x Моят например не се е задълбочил много в бебеправенето, защото според него нормалното време, което трябва да изтече преди да се започнат изследванията е ЧЕТИРИ ГОДИНИ!!! Добре, че съм инат и го убедих част от изследванията да направим на базово ниво поне. И така другата седмица сме на спермограма и колкото повече наближава моментът (всъщност утре ни е последен ден за секс и после въздържание) толкова по - бързо финишира. Но аз съм търпелива, знам, че като мине изследването нещата ще се оправят. Че и ти така, както много момичета са те посъветвали - абстрахирайте се от факта, че сега правите бебе - правете секс. Ааа и още нещо - моят мъж казва така " Сега си в овулация и няма да правим секс, защото се преструваш, че ме искаш"  :lol: :lol: :lol: Трябва да съм много голям "дипломат" за да го убедя в противното  :lol:
« Отговор #7 -: Март 29, 2012, 15:40:54 pm »
Момичета за съжаление няма промяна.  :( . Ходих на контролен преглед и от него се отпуснах /почти всеки ден ми биха бускулизин и спазмалгон/. Това още повече утежнява задачата. Дайте някакви идей ако сте се сблъсквали с подобен проблем
« Отговор #8 -: Март 30, 2012, 16:33:14 pm »
От две години и половина горе долу правим опити за бебе и мога спокойно да кажа че това е най мъчителния секс през 9 годичната ни връзка със съпруга ми...
този проблем е на лице при почти всички двойки които искат бебе...просто мъжете уж са силния пол, но само на мускулатура...
Много от мъжете се чувстват като ма6иан за бебе и едва ли не половинката му иска секс само заради това, но уви, няма как да им се втълпи в главите обратното. След това идва другия момент, че им спада и самочувствието в леглото и си мислят че се ¨излагат¨ и намаляват и сексуалните контакти и се започва един омагьосан кръг, а ако мъжа ти е като моя да не споделя а да си изживява всичко вътре6но, ходи се чуди какво става и за6то не му се иска да спи с теб.
Ситуацията е много деликатна и се изисква голяма тактичност, доверие м/у двамата и разбиране.
Бъди сигурна в едно...6те му мине в момента в който спрете да правите бебе. Ние трябва6е няколко месеца да не правим бебе и всичко си бе6е нормално.
Просто се въоражи с много търпение и никога не го засягай нападателски по тази тема, а напротив...вдъхвай му самочувствие въпреки всичко и му повтаряй че е най добрия и че винаиги ти е хубаво с него. Намери му слабите места и по време на секс когато не се справя му помагай, за6тото един неуспех в  леглоото го изнервя и прави секса истинско мъчение. И въпреки всичко, това не е гаранция че няма да продължава да си му омеква на моменти, но поне няма и да го отблъсне от теб и да спреет въоб6те да правите секс...ние почти всеки път го имаме този проблем, но го омаловажавам и знам че когато бебчето стане и всичкото напрежение около бебеправенето мине, 6те си се върне и хубавия сладък секс от преди  :D

Съжалявам че се изразявам малко подробно в обясненията по темата, но знам какво е чувството , и знам колко време ми бе6е необходимо на мен, докато главата ми асимилира случва6тото се, да приема не6тата каквито са и най вече да си намеря начина да не губи той кураж и най малкото да не спрем с опитите...

Успех ти желая :wink:

« Отговор #9 -: Март 30, 2012, 20:16:06 pm »
 :good_post:
Николай е на 2г.4м.5д.