Здравейте, момичета
Аз съм нова тук и искам да споделя моят проблем. Ще започна от начало.. На 8/02/12 ми беше цикълът. От 17/02 до 27/02 със съпруга ми бяхме в чужбина. И през целият период любов
Но на 23/02 ми дойде цикълът по време на секс. Не беше както обикновенно, първи ден розово, втори тъмно червено и третият кафяво. приех го заподранил цикъл при смяна на климат. Но винаги има "Но" От 02/03 започна да ме боли ниско в корема, леко придърпване и понякога резки болки ту в единият то в другият яйчник
Започнах да чета по форумите.. Подранилият цикъл всъщност би могло да бъде цветна овулация
седмица по-късно зърната на гърдите започнаха да ме болят, чувствам напрежение в гърдите. Започнах да се уморявам лесно, много ми се спи и имам страшен апетит
симптоми на бременност.На 12/03 си направих домашен тест "-" и кръвен тест- 0,1 <5. днес посетих моят гинеколог. Прегледа ме с вагинален ехограф и каза, че имам киста 3см на десният яйчник
било неспукан фоликул. Но и той не е сигурен за подранилият цикъл; е ли било овулация или нормален цикъл
Изписа ме да пия Дуфастон за 10 дни и след това да отида пак.
Не знам какво да мисля иска ми се да съм бременна
Кажете ми момичета, нормално ли е да имаш всички тези симптоми заради една киста? Възможно ли да е грешка?
Да спомена, че не си внушавам симптомите и не е на психична основа. Аз го бях приела за цикъл и очаквах да ми дойде 23/03.
Благодаря ви, предварително