0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Пламена (plamena.genova)
« -: Март 13, 2012, 22:22:15 pm »
Надявам се,че вярно съм я направила :)
Re: Графиката на Пламена (plamena.genova)
« Отговор #1 -: Март 13, 2012, 23:25:47 pm »

zdrawejPlamena,spored men ws. e OK s grafikata ti,kakwo te pritesnqwa?
« Отговор #2 -: Март 13, 2012, 23:51:54 pm »
Ами нещо тези стойности от 35.и нещо не ми се връзват-за пръв път меря температурата и затова се допитвам до Вас за съвет. :?
« Отговор #3 -: Март 14, 2012, 11:55:12 am »
Хубава графика, успех мила стискам палци. Кога ти е МЦ
« Отговор #4 -: Март 14, 2012, 12:32:54 pm »
Всеки момент :).По принцип на 16.03.-моят цикъл немога да му хвана продължителността идва на 28,29,30 или 31-ят ден,а оттам и немога да разбера кога е тази овулация.Правих тестовете,но тези две черти на графиката ми незнам дали са реални или на мен ми се приведяха   :),защото честно да ви кажа не видях нито веднъж ярко изразени лентички...Усещам ПМС,болка ниско на корема,пропукване на червата(на мен като ми наближава МЦ се бушуват),леко подути гърди-затова си мисля,че и този месец няма да стане.По принцип правим опити от ноември 2011г.,но без успех....А и да си призная малко съм невежа или поне досега не съм обръщала внимание на овулации и т.н.Ще се радвам тук да науча нови неща :) за което съм благодарна на всички Вас.
« Отговор #5 -: Март 14, 2012, 12:46:17 pm »
Повярвай ми тук ще научиш много неща , аз се влубих в този форум. Ще полуяиш и подкрепа и всички ще се борим заедно :) :) :)
Според мен изчакай още 2-3 дни и прави тест.
За ОВ не мога да ти кажа много трябва да мериш БТ и да правиш тестовете, но ако ти показва 2 дни поред 2 чертички значи е ОК.
УСПЕХ
« Отговор #6 -: Март 14, 2012, 14:15:41 pm »
Сигурно е така.Хубаво е ,че всички се борим заедно.Ами аз си мисля,че ще ми дойде така доколкото си познавам организма е на МЦ.Ще продължаваме борбата... :)
« Отговор #7 -: Март 15, 2012, 14:35:34 pm »
Направих си тест от този който го дават с О тестовете и резултата е очаквания  :bfn: .Четох тук из форума за Коренът Мака,кога мога да започна да го пия?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Март 16, 2012, 08:00:26 am »
Рано е още за уринен тест- повтори до след 2 дни

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум