0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

:D Здравейте момичета,
Другата седмица ще подавам документи за осиновяване. Решила съм го много отдавна, а сега трябва да се действа. От два часа чета във форума. Разбрах, че трябва да отида в Социална дирекция. Тези дирекции по местоживеене ли са? Аз съм в община Илинден. Ще имам със сигурност много други въпроси. Много разчитам на помощта и подкрепата ви. :P
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Късмет!
Много благодаря. Вчера, след като публикувах поста си, дълго се рових в сайта и разбрах какви документи ще са ми необходими и къде се намира въпросната соц.дирекция. Според статистиката, която сте публикували, става за около 2 години.
Дано издържа на всичко това, а и мъжът ми много се изнервя при мисълта, макар че му се иска. Просто темата е малко болезнена за него и се дразни от това, че аз говоря напълно спокойно за нещата.Това сигурно е за емоционални проблеми.  :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ние чакахме 2 год. и половина.
При всички е различно.
И моя мъж много се дразнеше в началото, после свикна,
сега да го видиш с малкия.........
Те мъжете са странна порода.
Сигурна съм, че и при нас така ще стане, ама трябва да се действа. Мъжът ми не знам на какво се надява. На никого не му е приятно да му идват социални в къщата, но това е част от нещата. Не може да губим повече време. Всички около нас забременяват, случай от тази седмица ме доведе до абсолютен срив. Сигурно е голям грях, но много трудно започнах да приемам бременните роднини около мен. Но и ние сме си виновни, защото само отлагаме нещата. Както и да е.
Малкият Самуил е прекрасен! Голям сладур. Да ти е жив и здрав!
Успех и от мен!
След като преминете през всички процедури по осиновяването нищо бюрократично няма да може да ви направи впечатление :)
Ние чакахме около 10 месеца.
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*
Успех ! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Успех и от мене и попътен вятър! :)
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

Много ви благодаря момичета. Ще ви държа в течение.
Успех и от мен. Ние сега ще подготвяме документите и ще ги подаваме. :-)
Успех и от мен. И моят мъж след като подадохме документи и чакахме с месеци за осиновяването беше много нервен, на моменти - чак неадекватен. Притесни ме тогава и се изпокарахме 2-3 пъти много сериозно. После ми призна, че много се тревожел - будел се нощем и мислил какво дете ще осиновим, ще може ли да го приеме като свое и как ще потръгнат нещата. Сега е щастлив татко и моля ви се, дори изразява съмнение дали ако имаме друго дете /биологично/ щял да може да го обича и него толкова много. Споделям всичко това, за да те уверя, че няма защо да се притесняваш за поведението на съпруга си. Приемай го спокйно и с разбиране. Ако можеш, предразположи го да каже какво точно го притеснява, но ако разговорите за това го дразнят - остави го на спокойствие, не го разпитвай, не го назидавай и пр. Явно и без това му е трудно. Какво да ги правиш? Деликатни създания... :lol:
Успех и от мен, аз имах късмета да чакам само 5 месеца, но при всички случаи дългото чакане е свързано и с произхода на детето. Тук си на правилното място за помощ :) момичетата са супер. Може да звучи наивно, но вярвам, че при мен се случиха нещата след като изчистих в себе си всякакви съмнения и повярвах силно, че ще ми се случи. Много, много късмет ти желая!!
Yes, I am harsh.
 I'm also demanding,
 stubborn, self-sufficient and always right.
Хей leo, чакаме новини, какво става? Събрахте ли документите?