И аз най-после отидох и видях, и харесах разни неща! Чисто нов магазин на шест етажа. На живо всичко е много по-различно от каталожния му изглед. Наистина има доста добри неща, а цените на някои от тх са направо символични, поне за местния стандарт. Дадоха ни и карта "IKEA Family", с която ползваш 25 % намаление!!! Което означава, че някои стоки са направо без пари. Имаше много сладки модели за детска стая само за 180 местни пари всичко в стаята, като легълце, шкафчета, библиотечка, тапети и други дрънкулки. Очите ми отанаха в пътеките и килимчетата, някои от тях по дизайн са също като чергите на баба, страхотни разцветки, които изглеждат много български и много автентични. Явно, има мода по тези етно неща. Заплюх си едно подобно килимче.
Моделите за кухни също са много добри и не много скъпи, спалните, гардеробчетата, от които има голямо разнообразие, за банята нещата, спалното бельо, кухненските аксесоари, някои от които са много евтини. Абе, всичко ми хареса! Най-вече това, че от даден модел има и доста евтина версия, която си личи, че е евтина, но имат и малко по-скъпи варианти, които си изглеждат направо добре. Чудя се с тези ниски цени как избиват печелбата, но сигурно е от оборота. Дано и в нашенско в скоро време направят такъв магазин! С една дума - отзивите са добри!!!