0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля кажете ми добър гинеколог от София близо или в район Люлин,който да работи със здравната каса.Благодаря предварително!
Re: Добър гинеколог от София жк.Люлин
« Отговор #1 -: Май 28, 2012, 20:40:33 pm »
Еха ние сме били съседки.За генеколог аз съм ходила при Жекова май :oops: но не съм доволна.Чесно казано в Люлин не попаднак на генеколог и сега ходя с метрото до 3-та градска.Много е внимателна Ирен Иванова се казва.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #2 -: Май 28, 2012, 20:42:06 pm »
Ето тази докторка имам предвид ,но може да пробваш ,ако искаш http://www.drjeleva.com/

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #3 -: Май 28, 2012, 20:49:13 pm »
А ходила ли си при нея?
« Отговор #4 -: Май 28, 2012, 22:02:52 pm »
Да имаше много бременни и други момичета ,но на мен ми взе цитонамазка и каза да чакам резултата след три седмици и само ме погледна и каза ,че съм млада и дрън дрън .Но има доволни вече бременни момичета.

« Отговор #5 -: Май 28, 2012, 23:13:38 pm »
 :) ще го постна вале и тук, може да свърши работа на някой
http://lyulinhospital.com/

« Отговор #6 -: Май 28, 2012, 23:19:27 pm »
Мецинка ,а ти ходила ли си при някого там .: :wink:

« Отговор #7 -: Май 28, 2012, 23:48:38 pm »
 :) не комшу, не съм лично. приятелка ходи миналата година там, при някаква младичка докторка, отиде за преглед и изследване на секрет, оказа се, че има гъбички. моята дружка си има голямо дете и не се стреми да има друго или да следи бременност. дадох линка като инфо, предполагам, че е по-добре от кварталната поликлиника :flower: :flower: :flower:

« Отговор #8 -: Май 29, 2012, 11:05:11 am »
Мерси ,мецинка.Аз от моята съм доволна ,но да питам   :wink: