0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова година дойде и ни носи подаръци-чертички две
« Отговор #140 -: Януари 29, 2012, 11:47:16 am »
Лора,пробвах аз,но не се получи.Довечера като се връщам от работа ще взема нов.Ти няма ли да правиш тест? :wink:

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
« Отговор #141 -: Януари 29, 2012, 21:53:52 pm »
Лека вечер на всички
« Отговор #142 -: Януари 30, 2012, 08:42:57 am »
Добро утро
kerita успех миличка ще ти стискам палци  :crossfingers:
аз няма нужда да правя тест  :wink: закъсня ми няколко дни , но накрая ми дойде , както казах не ми е за първи път свикнала съм му с номерцата вече
лек и успешен ден на всички  :D

« Отговор #143 -: Януари 30, 2012, 11:23:22 am »
Съжалявам Лори,ама и ти все ще ми дойде,ще ми дойде....другия път по-позитивно иначеее osi_6. Значи чакаме добри новини от Керита  :D .Цунки  :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #144 -: Януари 30, 2012, 12:03:59 pm »
За съжаление и аз нямам добри новини.Теста е отрицателен.:(
Ще чакаме следващия месец.

« Отговор #145 -: Януари 30, 2012, 12:10:11 pm »
За съжаление и аз нямам добри новини.Теста е отрицателен.:(
Ще чакаме следващия месец.
Ми май дружно ще започнем следващия месец,пък дано да ни е на късмет.Само горе главата,няма да се дадваме  :cuddle:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #146 -: Януари 30, 2012, 13:06:49 pm »
Здравейте,

Няма с какво да се похваля, освен че месечният ми цикъл стана редовен /което си е новина поне за мен/, ще чакам в месеца на виното и  :heartbeat: да ме споходи щастието, е не само мен, а ВСИЧКИ НАС.
« Отговор #147 -: Януари 30, 2012, 22:53:18 pm »
Аз само да вметна, че съм за второто списъче за 5 Февруари.Пете, то време не остана, ама както решиш.  :wink:

« Отговор #148 -: Януари 31, 2012, 09:24:37 am »
Хайде дано всички посрещнете новия месец с  :bfp:
« Отговор #149 -: Януари 31, 2012, 10:37:10 am »
Правилно момичета няма да се даваме ще успеем  :wink:
sugari75  права си мила , но след две години съм развила шесто чувство вече  :lol:.
Чудя се обаче , през няколко месеца се случва да имам толкова дълъг цикъл възможно ли е да се случва оплождане и по някаква причина да не се задържа . Знам , че цикъла се променя като спреш да се пазиш , но от абсолютно редовен 27дневен да мина на "когато си иска" ми е странно и това е така от 6 месеца след като почнахме да опитваме т.е. година и половина първия път ми дойде на 36ти ден бях решила , че е станало
« Отговор #150 -: Януари 31, 2012, 11:16:45 am »
но от абсолютно редовен 27дневен да мина на "когато си иска" ми е странно и това е така от 6 месеца след като почнахме да опитваме 
Не идва да ти пиша,че с годинките нещата се променят ,че като ти ги видях твоите  :D :D :D.Но дано поне съм те развеселила.И при мен като по часовник на 28-я,ама сега след толкова стимулации,таймирания  ,взе да се променя,както ще се променят и при нас нещата в добра посока  :balk_21:,просто трябва да повярваме и с малко помощ от чичо доктор :wink: нещата ще си дойдат на мястото.
*
« Отговор #151 -: Януари 31, 2012, 11:25:04 am »
При мен положението е същото.6 месеца пих дуфастон заради  нередовен цикъл.Вече го спрях и пак ми закъснява,а по графиката съм имала овулация.
« Последна редакция: Януари 31, 2012, 13:10:53 pm от kerita »

*
« Отговор #152 -: Януари 31, 2012, 15:34:22 pm »
Здравейте дами как сте днес? Аз съм горе-долу добре в този студ се старая да седя вкъщи уча за изпити, защото сега съм в сесия. :balk_172: Тея дни съм си на Пазарджик и за съжаление разбрах за една моя съученичка, която се оказала, че резултата от цитонамазката й е трета група. Горката по много лекари е обикаляла и е пила какви ли не неща  :(
Желая ви топли и положителни емоции през тези студени дни  :bighug: и само хубави новини preggo
« Отговор #153 -: Януари 31, 2012, 15:50:26 pm »
Ей, Бухти това май е най-доброто време за учене. Най-важното е да сме здрави, всичко останало се нарежда с времето ;)