0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Високо кръвно при бременност
« -: Януари 25, 2012, 12:36:26 pm »
Здравейте момичета,
вече съм в 32 г.с. и започнах да вдигам кръвно 140/90,140/100 .
До сега имах само отекли крака а сега и ръцете ми станаха като мекици. Преди седмица ми правиха изследвания кръв,урина и доки каза че са перфектни, нямам белтък в урината а започнах да вдигам кръвно и се чуствам цялата подпухнала.
Моля споделете опит :oops: ,как при нормални изследвания вдигам кръвно.
Страх ме е да не се отрази на растежа на бебо :ask:
*
Re: Високо кръвно при бременност
« Отговор #1 -: Януари 26, 2012, 19:49:46 pm »
Това са симптоми за preeclampsia (незнам как е на български) В Франция те следят след 25г.с за подуване на крака, ръце и лице и високо кръвно именно заради нея. Говори с лекаря ти задължително

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Януари 26, 2012, 20:16:15 pm »
може да вдигаш кръвно при бременност и без да имаш белтък в урината. повишеното кръвно трябва да се лекува. лекарят ти би следвало да ти изпише медикамент и да минеш на редовно следене - на кръвното, на албумина в урината, на кръвотока на бебето и т.н.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Януари 27, 2012, 16:48:21 pm »
благодаря за отговорите ,записах си час при АГ
дано всичко с бебо е наред