0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Август

08.08.1995      Ф.Д.Д.  М   Breiv              44      41
09.08.2001      З.Ю.М.  Ж - jam               36      33
22.08.2000   Б.Р.В.   Ж   StefiZ             34      33   изпратен
22.08.2008      С.С.М   М   Ognyana                          22 изпратен

Моля, изпращайте подаръците преди 20-то число на съответния месец, тъй като около тази дата се организира общо тържество за рожденици8те, на което всеки получава своя подарък.

Адресът е:

гр. Роман - 3130
обл. Враца
ул. "Христо Ботев" 60
ДДЛРГ "Н.Й. Вапцаров"
г-жа Ивет Симеонова

Вътре в пратката напишете, че става дума за инициативата "Рожденик" на сдружение "Зачатие", както и за кое детенце става въпрос - трите му имена и рождената дата.

Благодаря ви!

Всеки ще получи ЛС с допълнителна информация, с която разполагаме за съответното дете.
« Последна редакция: Август 19, 2012, 22:18:40 pm от к(Р)оки »
*
Re: Рождените дни на децата от Роман - август
« Отговор #1 -: Август 02, 2012, 09:11:45 am »
Съобщенията са изпратени. Ако някой не е получил или има някакъв проблем, моля да ми пише.

*
« Отговор #2 -: Август 02, 2012, 09:17:07 am »
моят подарък е изпратен :)
*
« Отговор #3 -: Август 06, 2012, 22:34:46 pm »
Миналата година, моето дете на 8.08.го пое Цигу,тя искаше да се включи в инициативата, и аз и преотстъпих едното си дете.
Ако тя се отказва, ще му изпратя подарък, но в списъка за август не е коригирано от мин.година! :)

Коки, Дани,
моля ви да проверите това дете още в дома ли е? Цигу казва че е напуснал!!!
« Последна редакция: Август 06, 2012, 22:49:37 pm от Breiv »
*
« Отговор #4 -: Август 06, 2012, 22:48:43 pm »
Няма да пристигне подаръкът от САЩ до 20то число. Питах специално преди две седмици, за да се организирам, но заради стария списък е станало объркване.

Breiv, моля те поеми отново Ф.Д.Д.

С радост ще поема друго дете през септември, дори две или три, просто имам нужда от около 3 седмици, за да се справят пощите навреме.

*
« Отговор #5 -: Август 12, 2012, 20:33:55 pm »
Сега виждам, че сте се разбрали тук. Извинете за объркването, но много моля модератор своевременно да нанася корекциите в основната тема. Наистина, Цигу ме пита, но тъй като видях, че я няма в списъка за август, реших, че детето е напуснало дома. Няма как да се връщам в темите от миналата година, за да видя някой преотстъпил ли е дете на някой друг. Неприятна ситуация, още веднъж приемете извиненията ми.

*
« Отговор #6 -: Август 13, 2012, 03:48:02 am »
Някой може ли да изпрати подарък за детето до 20-ти? Невъзможно ми е да изпратя нещо от САЩ за доставка в рамките на седмица. Бих поела дете идния месец вместо някой друг.

Колко ни е криво на нас е без значение. Лошото е, че детето ще остане без подарък.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #7 -: Август 13, 2012, 07:54:56 am »
Получило се е недоразумение, за което dani_j няма вина. Най-разумното в случая е Briev  да купи подарък на детенцето, защото Цигу няма как да прати от чужбина за толкова кратко време. Ако все пак Briev не може да се ангажира ще помолим в другата тема някой да го покрие. Случката е неприятна, да- но за това се пускат съобщения навреме, за да се реагира адекватно. Нека не търсим кой е виновен в тази благородна иначе инициатива.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #8 -: Август 13, 2012, 08:10:12 am »
Подарък за това дете тази година ще изпратя аз. Отново моля, когато модератор с права в този подфорум види някаква промяна, нека я нанася в основната тема, за да не изпадаме в такава ситуация отново. Да, без значение е на кой колко му е криво, важното е да не оставим детето без подарък.

*
« Отговор #9 -: Август 13, 2012, 09:09:38 am »
Не Дани, детето си е мое, и днес ще му изпратя подарък.

Но Мини, аз от 1 седмица чакам на ЛС някой да ми потвърди дали детето е в дома, от 06.08 - а никой не го интересува да ми пише на лични! В това беше проблема, нека е ясно :?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #10 -: Август 13, 2012, 09:11:28 am »
представи си, че Дани я е нямало една седмица и е нямала достъп до интернет
аз просто призовах за малко толерантност, защото участниците в този спор нямат вина за случващото се
не ме разбирай погрешно, не заемам страна
хора сме, всеки ще разбере
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #11 -: Август 13, 2012, 09:32:21 am »
 :)Да, хайде да прекратим вече, с Дани се разбрахме!
Отивам да пазаря за детето!
*
« Отговор #12 -: Август 13, 2012, 14:53:06 pm »
Благодаря ви, радвам се, че ще пристигне подарък навреме.

Моля ви пишете ми на лични дали има дете без подаръкодател за септември или други идни месеци.
*
« Отговор #13 -: Август 14, 2012, 10:25:43 am »
а никой не го интересува да ми пише на лични! В това беше проблема, нека е ясно :?
от уважение и желание за спазване на добрия тон няма да отговоря на тази реплика.
*
« Отговор #14 -: Август 17, 2012, 22:21:31 pm »
Моят подарък - изпратен.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!