0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ - Варна 9
« Отговор #980 -: Февруари 20, 2012, 09:34:35 am »
Благодаря ви много  :bighug:
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
« Отговор #981 -: Февруари 20, 2012, 16:27:18 pm »
Здравейте момичета, бихте ли ми казали какви препарати за стимулация изписва д-р Александров? Бих искала да си направя накакви приблизителни изчисления на база предния ми опит (осъществил се благодарение на Фонда), който не беше в АГ. Тогава стимулацията беще с Декапептил и  Пурегон.
 Много ми се изка да имам късмета да съм една от вас - т.е. и аз да се наредя на диванчето на 7 етаж. Чакам заповед по ФАР, но през това време ще се постарая да събера някой лев :)
shoko съжалявам миличка за резултата. Знам колко е тежко, но имай вяра, защото си попаднала на правилното място, при правилните хора. Това е много важно, защото знаеш, че рано или късно, щастието ще се случи. Горе главата  :bighug:.
« Отговор #982 -: Февруари 20, 2012, 22:47:08 pm »
  При мен беше   Гонал Ф900х 2,цитротайд  5,прегнил= 2000 лв.
  Но сега мили момичета и момчета ще се пътува до Турция.Адски добри цени са май там.Опипвам положението и до дни пътувам  :cheerleader:
*
« Отговор #983 -: Февруари 20, 2012, 22:59:56 pm »
При мен също Гонал900-2,Цитротид-5 и на 10 ден Декапептил-2.Док каза ,че ако сме притеснени финансово може да се използват и други лекарства.Аз не се заинтересувах повече,защото нашата община помогна..
« Отговор #984 -: Февруари 20, 2012, 23:09:27 pm »
Много добре ми звучат тези цени.
Айде ili7372 дано намериш лекарсвата на изгодни цени и да са ти късметлийски.
Днес гледах д-р Козовски по ТВ7 да коментира именно цените на медикаментите и далаверите, свързани с тях. Дано тези наши производители и вносители на лекарства се учовечат малко  :?.
*
« Отговор #985 -: Февруари 20, 2012, 23:22:37 pm »
Момичета и рачо, време е за нова тема. Дано да ви е на късмет!