Искамда споделя и своя опит, сигурна съм че ще съм полезна. Проблемите с моята бременност започнаха още втория месец. Тогава ми откриха ацетон в кръвта и лежах в болницата 2 седмици. След изписването ми цял месец бях 3 дни с температура и повръщане 1 ден бях добре и така. Личният лекар ми казваше да пия витамин С и да лежа. А аз вдигах 39 градуса температура и каквото хапнех - повръщах. Мислях си, че това бебе ще го изпържа в мен. След един месец мъки отидох да си продължа болничния в болницата и там като ме видя докторката веднага ме остави в болницата, оказа се, че имам еширихи а коли. И се започна 7 дни с един антибиотик - не изчезват, втори антибиотик - не изчезват, и така 1 месец и повече. Бях станала специ в даването на стерилна урина. Знаех всяка бременна според симптомите с какво ще я лекуват. Най-накрая бактериите изчезнаха. Но всеки месец ходех по изследвания, да не би да се появят пак. Преди не съм имала проблеми с бъбреците, всичко се променя при бременността. Родих сина си 3750 гр и 52 см. Акушерката се майтапеше с мен, че добре са ме гледали. Изненадаха се. Синът ми вече е на 6 години и е жив и здрав. Други проблеми с бременността не съм имала, а бях забравила и ниския хемоглобин -колко банки са ми преливали. Искам да ви успокоя, че няма страшно, стига да попаднеш на свестен лекар. След раждането само веднъж получих криза и пих Ципрофлоксацин. Ето и едно изпитано бабешко лекарство - вместо вода пийте отвара от коса от царевица, много е приятна на вкус и помага.