Здравейте момичета,да се отчета и аз.Вчера бях на преглед при Д-р Сигридов.Прегледа беше повече от час.За 1-ви път някой ме преглежда толкова.Обаче и моя хемоглобин се оказа много нисък,изписа ми желязо за 25 дни 2 пъти по 1 табл. на гладно.И намен ми каза,да ям и пия фрешове от цвекло,зелени зеленчуци и чевени меса.Обаче ми направи впечетление,че той категорично отрича витамините и като цяло лекарствата,с което аз се обърках тотално,защото лекаря който по принцип ме следи ми е изписал доста такива.Инъче и двете моми са добре,като изключим само,че на едната околоплодните води са на горната допустима граница и сега трябва много прецизно да се следят,понеже ако така се увеличавали,можело да се сполучи скъсяване на шийката и преждевременно раждане.Много се притесних и сега съм като попарена.Питах от какво се е получило и той каза,че има много причини,но за мен не знае коя е-най-вероятно е неизвестна.Понеже ако бебето било с проблеми пак се получава,а нашата била ок за сега.Има ли някой с подобен проблем и каква е била развръзката?С какво се овладява ако стане по -сериозно?