0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за извинение на модераторите и всички, които могат да ме упрекнат в това, че не съм се разровила в старите теми. Но не напротив, търсих, но точно това,което ме интересува, не ми стана никак ясно.
Този месец цикълът ми просто го няма. На 37ми ден ходих на гинеколог и ми каза, че имам малък фоликул в левият яйчник, който не се е пукнал и най вероятно това е причината за закъснението. Изписа ми дуфастон 5 дена по 3 на ден. Днес е 3ти ден от както го спрях, но цикъл все още няма. Зърната ми станаха чувствителни, най-вероятно от лекарството. Бихте ли ми казали до колко дена би трябвало да ми дойде М?
П.П. Тестовете ми за бременност за отрицателни, последно правих като свърших с дуфастона
Re: Дуфастон и предизвикване на цикъл???
« Отговор #1 -: Юни 29, 2007, 10:37:08 am »
на мен ми дойде пет дена след спирането на дуфастона
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #2 -: Юни 29, 2007, 13:55:19 pm »
При подобен проблем на мен ми дойде на шестия ден.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #3 -: Юни 29, 2007, 14:06:50 pm »
Не вярвам ако си имала задържан фоликул на този ден да е "малък",освен ако не е претърпял обратно развитие и е спаружен и т.н.На мен със задържан фоликул при един цикъл си ми дойде на датата на която трябваше.На прегледа след като мина цикъла се видя,че няма нищо вече.Ако правиш опити за бебе трябваше да се консултираш и със друг лекар.Това ми е личното мнение.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #4 -: Юни 29, 2007, 17:03:18 pm »
Ако съветът ти не е само към Hri, а и към мен... Благодаря за съвета!
А ако си се опитала да ме задавиш от смях - не си успяла! Определено!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #5 -: Юли 24, 2012, 15:11:57 pm »
реших да не създавам нова тема и да питам тук директно, кажете може ли да се предизвика цикъл с Дуфастон, ако очаквам да ми дойде на 1 август...искам да го предизвикам възможно най-скоро. Имам ли време да действам, или съм закъсняла? Какви схеми се използват за приема за предизвикване и какви за отлагане?
*
« Отговор #6 -: Юли 31, 2012, 10:35:40 am »
На мен преди 3 години един път ми бяха изписали Оргаметрил за предизвикване на цикъл, понеже един месец не ми бе дошло, а тогава даже бях на ОК и беше малко странно да не ми идва. Каза, че имам повече натрупана слуз в матката... и аз не знам дали точно това е била причината.
5-6 дена преди следващия предполагаем цикъл пих 3 дена по 1 хапче Оргаметрил. Дойде ми след 5 дена.

Защо искаш да предизвикаш цикъл? Ако само този месец ти пропуска не е толкова фатално, но ако е за пореден месец, самолекуването не е добра идея.