0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
кръвен серум по куриер
« -: Юни 10, 2006, 12:17:27 pm »
Момичета,ако някой от вас е пращал кръвен серум по куриер нека сподели как точно се практикува.На мен лично ще ми изследват ячниковия резерв.Но забравих да питам дали поръчката трябва да е експресна,дали няма опасност кръвта да се съсири.Предполагам,че трябва да отида да дам кръв в някоя лаборатория и да пратя епруветката.
Не мога да се свържа с клиниката където ще пращам кръвта , затова ви моля да споделите как сте практикували ако ви се е налагало.
кръвен серум по куриер
« Отговор #1 -: Юни 10, 2006, 14:49:17 pm »

Здравей naiema!
Аз лично не съм пращала кръв по куриер, но преди няколко месеца моята лекарка ми каза за подобна възможност, тъй като и аз не съм от София. Нейните думи обаче бяха, че тя ще ми вземе кръв и ще я прати сама. Тогава и аз като теб се чудех има ли опасност изследванията да не са коректни, но тя ме увери, че и друг път го е правила и не е имало проблеми. Изследванията пристигали още същия ден. В този смисъл би трябвало да питаш лабораторията, където възнамеряваш да даваш кръв дали работят по този начин, защото те би трябвало да имат специални съдове за съхранение и съответно изпращане на такива материали. После резултатите също идват по куриер. Още веднъж ти казвам мен лично ме увериха, че няма да има проблем, но все пак питай в лабораторията преди да се заемеш сама с въпроса.
Дано съм ти била полезна! Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

naiema

• 998
кръвен серум по куриер
« Отговор #2 -: Юни 10, 2006, 15:06:59 pm »
:balk_602:  :balk_21:
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Re: кръвен серум по куриер
« Отговор #3 -: Юни 10, 2006, 20:46:11 pm »
Цитат на: naiema
Момичета,ако някой от вас е пращал кръвен серум по куриер нека сподели как точно се практикува.На мен лично ще ми изследват ячниковия резерв.Но забравих да питам дали поръчката трябва да е експресна,дали няма опасност кръвта да се съсири.Предполагам,че трябва да отида да дам кръв в някоя лаборатория и да пратя епруветката.
Не мога да се свържа с клиниката където ще пращам кръвта , затова ви моля да споделите как сте практикували ако ви се е налагало.

naiema, няма никакъв проблем. Там където ще ти взимат кръв им кажи, че ти трябва 1 милилитър серум /на мен за такова изследване толкова ми искаха да изпратя/ - това представлява една много мъничка епруветчица, която изпращаш опакована в най-обикновенна кутиика /около епруветчицата може да сложиш памук, за да не се клатушка насам-натам/. Като се обадиш по телефона в офиса на куриерската служба им обърни внимание какво точно ще изпращаш. Относно въпросът дали трябва серума да се изпрати в специален съд - лекарката, на която аз изпратиш моя серум ми каза, че това не е необходимо.
Стискам ти палци за добри резултати.  :)

*

naiema

• 998
кръвен серум по куриер
« Отговор #4 -: Юни 11, 2006, 12:06:04 pm »
Благодаря ти много , Денито!
Мила,а можеш ли само да ми кажеш експресна поръчка ли пусна.А относно фирмата - куриер от лабораторията ми казаха с кого работят , така че няма да има проблем.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
кръвен серум по куриер
« Отговор #5 -: Юни 11, 2006, 18:22:58 pm »
Аз пуснах обикновена поръчка - мисля че при този вид поръчка ще стигне на следващия ден. Само за информация - аз използвах куриер на "Еконт Експрес" и до Плевен ми струваше 4,20 лева. Още веднъж  :crossfingers:  всичко при теб да е наред.

*

naiema

• 998
кръвен серум по куриер
« Отговор #6 -: Юни 12, 2006, 08:49:24 am »
Благодаря ти,Денито! :balk_21: