0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Пазаруване от чужди сайтове
« -: Август 26, 2011, 18:01:48 pm »
Здравейте имам спомен че имаше подобна тема но не мога да я открия !В темата момичетата бяха посочили сайтове от които са пазарували дрешки за децата хем с добро качество хем на изгодни цени!Бихте ли ми помогнали да я открия или пък да ми пратите линкове на такива !Наближава есенния сезон и ще имаме нужда от нови дрешки че всичко е умаляло вече поогледах по нашите магазини ние сме в малък град и нищо не мога да харесам а цените са зверски.Предпочитам да дам пак същите пари ама да закупя по хубави неща и най важното да ми харесват.За сега съм се насочила към некс но бих искала да погледна и други подобни сайтове!Благодаря ви предварително!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Пазаруване от чужди сайтове
« Отговор #1 -: Август 26, 2011, 18:08:21 pm »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Август 26, 2011, 22:24:00 pm »
и да допълня, че големите намаления в английските и френските сайтове бяха миналия месец, сега има тук там само частични, предимно на летни артикули
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #3 -: Август 27, 2011, 15:30:47 pm »
Благодаря ти Джам!