0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Мнения и критики :) ако може
« Отговор #40 -: Юни 09, 2011, 14:39:37 pm »
Браво,Магичка!
Много се радвам за теб,че си се отървала от това подобие на мъж и баща.Бъди много щастлива с малките си съкровища!
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #41 -: Юни 09, 2011, 15:09:37 pm »

Учудва ме, че съдията така е изявил пристрастие в случая....Те нямат това право, доколкото ми е известно.

Мнението на съдията е вторично, в смисъл осланя се на закона. Но в същото време съдията действа по свое вътрешно убеждение, все пак и той е човек  :) Той трябва да разкрие действителното правно положение между страните и в този случай очевидно доста добре се е ориентирал.

Успех занапред Маги !!!
*
« Отговор #42 -: Юни 11, 2011, 09:47:18 am »
По този начин, пак казвам че може да звучи глупаво, се отвъртах от набиваното ми години убеждение, че съм луда психопатка, която постоянно се вкарва в някакви филми и си внушава несъществуващи обстоятелства и истории.

Хич не е глупаво. Имам приятелка, която години живееше с подобен мъж. Този род мъже много талантливо спретват емоционален капан за жените. Приятелката ми е интелигентна жена, независима, със собствен бизнес и ред качества и достойнства, но за години беше прикована във връзка с човек-насилник. Той беше лекар. Но и я биеше. Тя съвършено осъзнаваше, че той няма право да се отнася така с нея, но дълго не намираше сили да прекрати връзката. Много душевна сила се иска, за да успееш да скъсаш тия окови!
За това - ШАПКА ТИ СВАЛЯМ, Маги!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #43 -: Юни 11, 2011, 22:46:48 pm »
Попътен вятър Маги:)
Ако знаеш колко хубави мигове предстоят на трите ви:))))))

Бъдете здрави:)
« Отговор #44 -: Юни 13, 2011, 11:16:56 am »
Маги, дано с това всичко лошо и за трите ви вече да е зад вас. Радвам се, че няма да има самостоятелни виждания с децата - от това, което описваш, този човек само ще ги обърка и ще им навреди.

Бъдете здрави и много щастливи заедно. Ти си истинска майка, желая ти всеки ден да виждаш само радост в очите на децата си.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #45 -: Юни 13, 2011, 16:07:51 pm »
Мерси на всички за подкрепата и за милите думи :) Такава емоционална подкрепа каквато намирам тук, не бих могла да получа от никого :) Дори с майка ми развалихме отношенията си напоследък, та и с нея не мога да поговоря :( Но надявам се и тази буря да отмине що годе по-бързичко, че вече да започна наистина да дишам спокойно.

*
« Отговор #46 -: Юни 13, 2011, 21:31:58 pm »
При мен, когато дойде сезона на бурите в живота, се подготвям за изненади по всички фронтове: служебни отношения, лични - родниски, социални - приятели, интимни.. Забелязала съм, че на определени периоди ме връхлитат такива бури и те са като катарзис. Помитат всичко ненужно, излишно, изгнило ...Не питат подготвена ли съм, не съм ли...Някои взаимоотношения се запазват и преминават на ново ниво, други отпадат, заменят ги нови...
Така че, според мен не е изненадващо, ако и отношенията ти с други значими хора са се поразклатили. Нищо страшно - просто профилактика :) След бурията нещата заемат нови позиции, а ти ставаш по-силна.
« Отговор #47 -: Юни 16, 2011, 22:11:31 pm »
Поздравления, Маги!
Отървала си се от този кърлеж! Наистина си минала през ада, но вярвам, че вече ти предстоят само хубави моменти с тези малки съкровища И трите ще бъдете много щастливи!

Много се накефих на думите на съдията :D Дано този идиот е разбрал подигравките и да спре да ти създава проблеми с обжалвания и глупави претенции да гледа децата!

Късмет миличка и попътен вятър!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #48 -: Юни 21, 2011, 00:24:46 am »
Честито, от тук нататък само добри неща да ви се случват.
п.п. ама вие що не излизате навън бе.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #49 -: Юни 21, 2011, 09:00:06 am »
:) Мерси Mary :) Излизаме, но следобед - някои са на работа до 16,30ч., а други на ясла и излизането ни е след 17ч :) И най-често ходим в детската градина при стадиона - там ми е най-спокойно - няма коли, сянка е, а и малките много се залисват там по пързалките и люлките. :) Ако решите някой ден, заповядайте в нашето скривалище ;) Около 17,30ч сме там.