Момичета, помагайте!
Предстои ни местене в ново жилище, заради идващия нов член на семейството ни
Новата кухня за разлика от сегашната ми ще бъде дълго тясно помещение. Искам да взема някои от уредите си, за да спестим пари, понеже и бюджета за ремонти ще ни е ограничен. Като си взема хладилника, печката и пералнята, за шкафове ще остане може би ограничено място и без проект надали ще се справя.
Споделете опит с фирми, от които сте останали доволни, на прилични цени? Никога не съм търсила такива услуги, предишното жилище обзаведох сама. Изготвянето на проект ангажира ли ме с тях, с някакво предплащане и т.н? Или мога да събера проектите на различни фирми и тогава да взема решение?
И още нещо..притеснявам се, но ще питам, тук сме си свои: в случай, че искам вградена миялна машина, но такава, която аз да избера, а не те да ми предлагат най-скъпата, защото с тази марка работят, на кой етап и кой се грижи за покупката й и инсталацията? Искам да се занимавам с минимален брой майстори и техници. Това ми е болката- кой ще я вгради? Те при монтажа на кухнята или отделен майстор ще си търся после аз?
Много благодаря, всякакви мнения ще са ми полезни