0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #20 -: Юни 12, 2006, 10:40:33 am »
Съжалявам Фейт, много ми е познато това чувство, след голямата надежда да дойде още по-голямата болка :(
Няма да ти казвам, че другия път ще стане, може и по-следващия да е, но бъди сигурна, че ще стане и тогава ще бъдеш най-щастливата жена на света.
Пожелавам ти го от цялото си сърце.
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #21 -: Юни 12, 2006, 11:01:05 am »
Faith, желая ти от цялата си душа много сили и надежди. Трябва да стане, все това си повтарям.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #22 -: Юни 12, 2006, 11:10:38 am »
Съжалявам Faith! Боли! Знам! Опитай да изкараш спокойно лято и да посъбереш сили за следващия опит. Ще успееме, да знаеш! Важното е да не се отказваме :balk_21:
Дали да се надявам!!!
« Отговор #23 -: Юни 12, 2006, 11:28:27 am »
Миличка, много съжалявам.  :( Наистина стресът е огромен. Болката също. Но не трябва да се предаваме. Сигурна съм, че ще издържим изпита, на който сме подложени. Само трябва време.

:bighug:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Дали да се надявам!!!
« Отговор #24 -: Юни 12, 2006, 13:25:51 pm »
Цитат на: Faith
Крепи ме единствено това, че рано или късно момичетата тук успяват!!! Това ми дава сила да продължавам да се боря!!! Радвам се, че ви има и, че ви открих!!! :bighug:

Е те това е приказка и искам да се придържаш към нея, защото е ВЯРНО!
Съжалявам за неуспеха, но това е само поредната загубена битка. Помни, че войната ще я спечелиш, защото на Господ му омръзва в един момент да се занимава с упорити глави като нас и....подава ръка. Ще спечелиш и то скоро. И тогава нееее лудница, не няма да си там, а ще си на седмото небе и всичко ще е минало. Кураж!

*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #25 -: Юни 12, 2006, 15:10:59 pm »
Фейт не се предавай!
Ще си имаш бебче - сигурна съм в това! Просто трябва упоритост!
Аз вече преживях трети неуспех и на есен ще опитам пак, и пак, и пак... докато не стане!
Нима имаме друг избор?
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #26 -: Юни 12, 2006, 19:42:14 pm »
Благодаря милички мой  сестри по съдба!!! Благодаря, че винаги подавате ръка!!! :bighug:  Мила Кро съжелявам, че и при теб не се е получило :(  Права си борбата продължава, нямаме друг избор!!! :balk_21:
*
Дали да се надявам!!!
« Отговор #27 -: Юни 12, 2006, 19:48:25 pm »
Цитат на: oganche
Крепи ме единствено това, че рано или късно момичетата тук успяват!!! Това ми дава сила да продължавам да се боря!!! Радвам се, че ви има и, че ви открих!!! :bighug:

Е те това е приказка и искам да се придържаш към нея, защото е ВЯРНО!
Съжалявам за неуспеха, но това е само поредната загубена битка. Помни, че войната ще я спечелиш, защото на Господ му омръзва в един момент да се занимава с упорити глави като нас и....подава ръка. Ще спечелиш и то скоро. И тогава нееее лудница, не няма да си там, а ще си на седмото небе и всичко ще е минало. Кураж!
 Дано Оганче спечелим всички скоро!!! Този господ незнае с кого си има работа!!! Аз съм от рогатите  породи така, че да внимава!!! :wink:
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Дали да се надявам!!!
« Отговор #28 -: Юни 12, 2006, 19:57:25 pm »
... Крепи ме единствено това, че рано или късно момичетата тук успяват!!! ...

Самата истина! А и с тоя ник няма как да не успееш! Дано по-скоро прогониш облаците и си изкараш едно незабравимо слънчево лято. Пожелавам ти го от сърце!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Дали да се надявам!!!
« Отговор #29 -: Юни 12, 2006, 21:13:04 pm »

Мила Faith много съжелявам за случилото се! :bighug: Но как то ти написа момичета тук ....рано или късно успяват!!!!ТОВА ОЗНЧАВА ЧЕ И НИЕ ЩЕ УСПЕЕМ!!!Ще дойде и нашия ден!!!Просто нещата не винаги стават когато ние искаме.......а когато му дойде времето!!! :balk_21:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Дали да се надявам!!!
« Отговор #30 -: Юни 13, 2006, 16:35:10 pm »
Фейт, не се отчайвай ще успеем на есен!!!