И аз ще се включа към оплакванията !!!
Ето накратко и моята история.
Преди около осем месеца стигнахме до консенсус с мъжа ми ,че вече ни е време да мислим за бебе. И двамата сме на по 25 , а иначе сме от шест години заедно.
И като човек ,който иска всичко около него да е наред започнах едно по едно :
- ходих при личната ми лекарка ,за направление за гинеколог
- платих липсващите три месеца здравни осигуровки
- започнах посещения при зъболекър
- купих си фолиева киселина
- спрях цигарите
И дойде най-важния момент за мен -посещението при гинеколога.Отивам при лекара и обяснявам желанието ми да имам бебе и съответно го моля да ми обясни какви изследвания е препоръчитлно да направя.
Той ме пргледа и каза ,че не е нуждо да правя допълнителни изследвания ,тъй като прегледа при него и цитонамзаката показвали ,че всико е ОК.
И аз като съвестна пациентка вярвам на специалиста и спокойна се прибирам в къщи и казвам ,че няма проблем.
Минаха шест месеца в опити и нищо.
Преди два месеца за първи път посетих форума и научих много неща и много Ви благодаря за това.Преди да прочета тук не знаех за различните видове изследвания и вярвах сляпо на гинеколога ми.
Сега с мъжа ми ни предстоят доста от тях.За щастие от един месец ходя при гинеколог ,който ми направи цял план на действие и сега съм в самото начало.
Още веднъж Ви благодаря.
И най - вече успех на всички !!! Нали всички искаме едно сладко създание , а защо не и две . Дай Боже на всички ни!