0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 13!
« Отговор #980 -: Май 22, 2011, 21:34:33 pm »
Така...два дни на село и сега да се отчета.  :wink: Снощи - салата от двора - марули, репички, лук и чесън и краставици, само че от магазина.  :wink: Барберю с дървени въглища и мръвки по него - свински гърди с кост, кебапчета, кюфтета, печени филийки хляб и печен стар лук. За десерт - сладолед. Днес - обяд - таратор, шопска салата, печени пилешки бутчета, гарнитура надупени картофчета. Тази вечер дояждаме от барбекюто плюс маслини с много зелен лук, сол, оцет и олио. И изпратих мъжа ми пак за сладолед, че ми е много горещо.  :lol:
Тани, предполагам, че баницата е била хубава.  :lol: казвам предполагам, защото не можах много да я вкуся. Мога само да споделя, че наистина се приготвя бързо и лесно. Направих я и я бутнах в печката и тръгнах за работа. Като се прибрах вечерта имаше едно малко парченце, но беше студена, а аз - гладна... да си призная много не и усетих вкуса, но пак ще я направя.  :wink: Мерси за рецептата.
За утре - обяд - пържени яйца със зелен лук, че имаме по много и от двете плюс таратор. За вечеря още има от мръвките за дояждане. Десерта ще е торта със сметана и бисквити, с която ще си почерпя близките за празника на следващия ден.
Леле какъв роман... :D :D :D

*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 13!
« Отговор #981 -: Май 22, 2011, 22:08:21 pm »
менюто за утре:
- баница за закуска;
- пълнени чушки с ориз, гъби, моркови, пресен лук, домати и т.н.
- свинско картофи.
*
Re: Какво ще готвим тази вечер - 13!
« Отговор #982 -: Май 22, 2011, 22:29:22 pm »
Десерта ще е торта със сметана и бисквити, с която ще си почерпя близките за празника на следващия ден.
Душе да остане и за нас моля. Нали обеща на 24.05 да идваш на панаир.......агънцето утре ще се приготвя :D Така, че чакам те на гости.

За вечеря:
пържени тиквички с кисело мляко, чесън и копър
картофена супа
и тази вечер ще съгрешим с шоколадови вафли и сладолед(свалихме по 2 кг и да се поглезим :lol:)