Така...два дни на село и сега да се отчета.
Снощи - салата от двора - марули, репички, лук и чесън и краставици, само че от магазина.
Барберю с дървени въглища и мръвки по него - свински гърди с кост, кебапчета, кюфтета, печени филийки хляб и печен стар лук. За десерт - сладолед. Днес - обяд - таратор, шопска салата, печени пилешки бутчета, гарнитура надупени картофчета. Тази вечер дояждаме от барбекюто плюс маслини с много зелен лук, сол, оцет и олио. И изпратих мъжа ми пак за сладолед, че ми е много горещо.
Тани, предполагам, че баницата е била хубава.
казвам предполагам, защото не можах много да я вкуся. Мога само да споделя, че наистина се приготвя бързо и лесно. Направих я и я бутнах в печката и тръгнах за работа. Като се прибрах вечерта имаше едно малко парченце, но беше студена, а аз - гладна... да си призная много не и усетих вкуса, но пак ще я направя.
Мерси за рецептата.
За утре - обяд - пържени яйца със зелен лук, че имаме по много и от двете плюс таратор. За вечеря още има от мръвките за дояждане. Десерта ще е торта със сметана и бисквити, с която ще си почерпя близките за празника на следващия ден.
Леле какъв роман...