0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Учителка по френски език
« -: Април 26, 2011, 19:01:13 pm »
Здравейте :)
Търся си учителка по френски език за двамата с мъжа ми, за София иде реч.
Търся да е около центъра или по-добре към Надежда.
Цените, които ми казаха досега варират от 20лв. на час до 7 лв., ако предплатим 40 часа.
Ако има мама от форума, която се занимава с това, предпочитам да платя на "зачатска" мама, отколкото на непознат.
[/url][/url]
Re: Учителка по френски език
« Отговор #1 -: Април 26, 2011, 21:50:31 pm »
Вени, аз не мога да ти помогна с учителка, но мога да споделя, че преди един месец и аз започнах курсове по френски. Много ми допада езика, много ми е интересно. Идва ми малко в повече, защото в понеделник и сряда ходя на френски, а в неделя на английски  :lol:, но така не ми остава време да мисля глупости и да изпадам в дупки, което за съжаление много ми се отдава  :?.

Ако искаш все пак мога да попитам моята учителка дали предлага частни уроци и на какви условия. Аз съм доволна от нея.
« Отговор #2 -: Април 26, 2011, 23:10:35 pm »
Да, ще се радвам да попиташ :)
Ти къде ходиш на курсове и по каква система сте?
[/url][/url]
« Отговор #3 -: Април 26, 2011, 23:24:08 pm »
От работата ни ги организираха. Утре ще ти пиша името на учебника, защото не е у нас. Но аз забравих да кажа, че съм от нулево ниво, никога преди не съм учила френски.
« Отговор #4 -: Април 27, 2011, 07:26:57 am »
Аз също ходих на курс по френски - към Алианс Франсез (намира се на Оборище точно за черквата Александър Невски,  до едно лъскаво кафе). Не беше скъпо и съм много доволна. Аз също започнах от ниво 0.Преподавателката ни се казваше Силвия Кацарова (като певицата :) ).
По стечение на обстоятелствата не продължих, но поддрържам връзка с другите момичета,които вече са на ниво Б2 и са много доволни.
Дано тази информация ти от полза.
« Отговор #5 -: Април 28, 2011, 19:46:25 pm »
Вени, учебникът, по който учим се казва Panorama.
Иначе питах учителката ми, но не дава частни уроци.
« Отговор #6 -: Април 28, 2011, 22:34:46 pm »
Жалко :( Те иначе са 2-3 програми за обучение - Кампюз, Панорама и Алтер Его. Поне познатите ми. А и училищните де :)
[/url][/url]
*
« Отговор #7 -: Май 20, 2011, 00:32:38 am »
Жасмин, имам приятелка, която е завършила френска филология. Тя не е в България вече, но все ще има някой състудент, който дава уроци. Нищо не пречи да я питам.

« Отговор #8 -: Май 20, 2011, 17:17:23 pm »
Аз вече се свързах мила, благодаря :)
[/url][/url]
*
« Отговор #9 -: Май 21, 2011, 23:16:13 pm »
Няма за какво. Желая ти успех с овладяването на френския! Прекрасен език е!  :)