0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Отзиви за Жанин
« -: Април 22, 2011, 19:40:04 pm »
Изписаха ми Жанин за един месец,поради кървене извън цикъла,което не е ясно от какво е предизвикано.Интересува,ме който го е пил да споделите как ви се отрази.Аз имам навика да чета листовките на лекарствата и после да си съчинявам филми.Качването на килограми ми е най-малкия проблем.Имало лоши реакции ако пушиш а аз да си призная,че прекалявам напоследък.Абе въобще всичко свързано с това лекарство ме интересува,никога до сега не съм пила противозачатъчни.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: Отзиви за Жанин
« Отговор #1 -: Април 22, 2011, 20:37:49 pm »
Противозачатъчните са противопоказни при пушачките...
*
« Отговор #2 -: Април 22, 2011, 21:02:53 pm »
И така ето какво ще ти разкажа:
Есенета на 2010 започнах да посещавам АГ заради неменструални зацапвания , които не са свързани с овулацията , по 2-3 пъти в цикъл  , кафеникаво зацапване , 1,2 дена продължило. А бившата ми засега док. казваш че имам проблем с МЦ, че не ми идвало, да ама не, след това пих Оргаметрил , направих 55 мм киста на ляв яй(чник, пукна се сама. Янураи тази година продължиха зацпавнията, смених си лекаря- ходих и на консулатиця в Шейново в София , януаори месец кисти с размери от 40 мм до 22 мм , незнам вече дали ги водеха кисти , може би задържани фоликули . От началото на април пих Жанин , никакво оплаквания нямам , на1,2 пъти имах зацапвания но ми обясниха че то и доста ниско естрогенно съдържащ , не съм качвала килограми. На мен ми понесе добре нямам оплкавния от тях. Дано всичко е наред и при теб.
*
« Отговор #3 -: Април 23, 2011, 19:53:36 pm »
Пила съм Жанин повече от година. Преди тях пиех други противозачатъчни (не помня марката), от които получих зацапване по средата на цикъла. След като ги замених с Жанин, нямах такъв проблем. Не съм напълнявала, но аз пък тогава спортувах доста активно. Лекарката, която ми ги препоръча каза, че приемът им се отразява добре на кожата, косата и ноктите(май), но аз не съм имала проблеми с тях, та нямам кой знае какви наблюдения. Със сигурност, обаче, ми се отразиха добре на гръдната обиколка  :wink: От чашка B минах на C. Колегите ми на работа тактично ме подпитваха дали не съм слагала силикон  :lol:

Нещо важно - не подценявай комбинацията тютюнопушене с контрацептиви!
*
« Отговор #4 -: Април 26, 2011, 11:15:45 am »
Благодаря за мненията!
Мисля да поговоря с доктора,не може да няма други начин,освен с противозачатъчни,все си мисля,че би трябвало да има начин да се изследват естрогените.Нещо хич не съм навита да ги пия тези хапчета.