0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Гласувах за чадър, но бих се радвала както е предложила барбарончето да си пия кафето в чаша с лого на Зачатие.

Аз бих си сложила такова лого на флашката - постоянно я използвам.

А може и на гривна за ръката - която да е в ярки, шарени цветове, с например щъркел носещ в клюна си логото на Зачатие.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Гласувах за чадър, но понеже колекционирам чаши за кафе с лого, от такава също бих си пила кафето сутрин :D Ще е прекрасно допълнение към сутрешното кафе с форума :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
С две ръце за чаша! Иначе от списъка гласувах за тениска, шапка и шал - чадъри просто не обичам да нося никакви :oops: :)
Допада ми и предложението на deep!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
Гласувах за всичко! Бих си купила с удоволствие и чаша с логото на "Зачатието"-ни и каквото и да е с този надпис. Между другото химикалът, който ми е най-любим и ми носи късмет е именно беличкия с това лого и календарът също много ме радва. Така че всичко, което си е наше, си е хубаво...
   Идеята е много хубава. Гласувах за тениска, шал и чадър. Логото на "Зачатие" би могло да се сложи и върху делител за книги.
*
Всички предложения ми харесват  :)

Идва ми на ум също сенници за кола и стикери.

А аз все още чакам да се появят и медальоните  :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Стикери за кола "Пътувам към моето дете"
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Забранени са душа. Иначе и аз бих накичила "синята стрела"  :lol:.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted

ай, това от кога бе, хич не съм разбрала  :(
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)

Извинявам се за спама, ама аз съм окичила нашата с 3 лепенки и от седмица с чтвърта "тризнаци в колата". Да разлепям ако съм за глоба, че смао това ми трябва:)
*
Гласувах за чадър и 'друго', като под 'друго' имам предвид ключодържател. И тъй като събираме магнитчета за хладилник, може би и това не е лоша идея  :oops:
*

Извинявам се за спама, ама аз съм окичила нашата с 3 лепенки и от седмица с чтвърта "тризнаци в колата". Да разлепям ако съм за глоба, че смао това ми трябва:)

10лв глоба.

*

10лв глоба.
Предполагам, че глобата е само, ако си ги лепнеш на стъклото!
Стикерите могат да се лепнат и на самата кола и тогава няма глоби, а се виждат :wink: :lol: от далече!
Аз гласувах за тениска, бих си купила чаша, също така и предложенията на Ultra ми харесват. Имам дрешки на Ла Лече Лига със закачливи надписи и доста хора се заглеждат , най-вече в детските, като няма нарисувани гърди или нещо подобно, само да отбележа :-)))) . Така че, това също е много добра идея. И блузките за бременни са страхотна идея. Чанти за пазаруване също, аз използвам такива много често, но честно казано не са им обърнали особено внимание, просто на мен си ми харесва да пазарувам така. Може би , ако са цветни биха били по атрактивни, моите са много нежно зелено надписче и почти не се забелязва, пак на ЛЛЛ.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Като е проблем лепенката за кола, тогава може да бъде сенник за кола. За страничните стъкла или за таблото...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Като е проблем лепенката за кола, тогава може да бъде сенник за кола. За страничните стъкла или за таблото...

Много ми хареса тази идея.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!

Много ми хареса тази идея.

Ей, това за сенника за страничните стъкла е много хубава идея. Точно ми предстои да купувам такива.