0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви биха могли да бъдат причините за цикъл след положителен тест за бременност?
deliverydeto, това не е цикъл, а кървене по време на бременност и изисква своевременна лекарска намеса. Направи един кръвен тест за бременност, ако и той е положителен, а кървенето продължава отивай веднага на лекар.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Другият вариант е биохимична бременност.
Извинете за тъпия въпрос, но  има ли вероятност да забременяваш , но да не задържаш оплодената яйцеклетка или тя просто да не успява да се имплантира и да пада с М. И в други теми съм споделяла, че ми се случи да видя по-тънка втора черта на теста и още на следващия ден ми дойде... Даже нямах време да се зарадвам  :(
*
Не е тъп въпросът - именно това е т.нар. биохимична бременност:

Цитат
1. Биохимична бременност, която може да бъде: много ранна загуба при позитивен тест за бременност или загуба след 6-та гестационна седмица, но без ехографска находка на интраутеринна бременност

пп. Цитатът е от тук.
............................Тайната на нашата вечеря............................
много благодаря , супер полезно ми беше , още веднъж мерси и sorry за  :offtopic: :offtopic: :offtopic: