Привет и от мен!
мими, да не ви се налага повече да ходите по болници!
мише, а дали са само девойките от този набор толкова палави?
И хубаво да изчистите София!
нуну, не разбирам защо влагаш толкова емоциите в отношенията със свекървата. Като ти подари нещо, облечи го веднъж на детето, снимай го, прати й снимката и после го прибери дълбоко в гардероба. А колкото до парите - нали не са твоите пари ... Моите свекър и свекърва освен за раждането и май след това още веднъж нещо дребно, друго не са ми подарявали за малкия. Но и аз не очаквам нищо. Достатъчно ми е да обичат детето и да искат да прекарват време с него, и то когато и ние сме там. Сами не са в състояние да се грижат за него, защото са много възрастни и болни. Иначе бих искала да има кой да ми гледа детето, когато е болно, но няма кой. Дано не боледува много, защото вече съм си взела половината от дните, които ми се полагат за гледане на болно дете, а именно 12 дена годишно (не повече от два на болест)! Но ако няма друг начин, ами ще си взема част от годишната отпуска. Виж хубавите неща в конкретната ситуация - все пак има на кого да разчиташ, ако ти е необходима помощ, а за другото си прави каквото си знаеш. И недей да мърмориш на мъжа за майка му! Все пак му е майка. Ти как би се почувствала, ако той ти мрънкаше за твоята? На мен не би ми било приятно. Гледай си детето и не се ядосвай за глупости!
Довечера съм на театър и ще гледам ето тази постановка:
http://news.ibox.bg/news/id_2025300271При нас времето е супер и съм много, много доволна. Когато се събуди младежът, ще ходим навън. Баща му чисти много старателно колата си. Чудя се дали да не му сваля и моята, че и тя плаче за "баня".
Приятна събота ви желая!