Уау, страхотни са иконите! Давай снимки на яйцата Едно време в основното училище бях в художествена паралелка и често рисувахме върху кухи яйца. Голям майтап беше докато извлечем съдържанието, обаче С едни игли, едно чудо, че внимаваш да не го пукнеш, абе страшна работа. После прокарвахме връзка от някаква прежда и ги правехме за окачване. Хубави ставаха
Хаха, да, Злати, и ние така, само че в училище и си спомням, че правехме и букети с цветя - дръжка и яйце - много красиви ставаха и всички си купуваха благотворително по 3 броя за Великден!
Марси, страхотни икони! Не знам каква ти е професията, но спокойно и с иконопис можеш да си изкарваш прехраната! А и какво по-хубаво от това, хобито да ти е порофесия - мечта!
Танче, дано се сбъдне мечтата ти, мила! Навремето и аз си мечтаех за това...
Пламък, много хубави неща си изплела! Дано намериш и пазар за тях! Прави са момичетата, че навън се продават добре. При нас не става май, защото ние сме нация, която е страшно талантлива и умее всичко, а сме свикнали и сами да вършим по 100 неща, къде за удоволствие, къде от икономия, а някъде и от прекалено много свободно време...