0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Овулация или киста?
« -: Март 25, 2011, 07:24:15 am »
Здравейте милички!Нова съм тук и ако може помогнете ми с отговор!Благодаря ви предварително.Търсих да прочета някъде за това което се случи с мен,но никъде не намерих.От този месец започнах да следя за овулация,последния МЦ беше на 10.03.11,На 21 и 22.03 забелязах доста цервикална слуз имах доста силни болки от дясно при сядане,а от години не ме е болял този яйчник?!?На другия ден отихнаха тези болки.Но вчера 24.03 прокървях(доста странно на цвят някакво като ръжда)Започна ли сме бебправенето от 16.03 до 23.03  :oops: И ето това не мога да разбера:Кървенето веднага ли изтича от спукания фоликул(това разбрах,че е нормално)или след ден-два???.Може ли да съм изпуснала момента?!?Възможно ли е да е киста? Тази сутрин пак имам болка в десния яйчник  :(
Желая успех на всички и скоро всяка от нас да е с бебенце в ръце:balk_16:
*
Re: Овулация или киста?
« Отговор #1 -: Март 25, 2011, 07:35:44 am »
Васи, най-добре е да се консултираш веднага със специалист. Ние тук можем само да гадаем за всичко.
При мен няма кървене като се пука фоликул, при други сигурно има, всичко е относително и индивидуално. Желая ти успех. :)
« Отговор #2 -: Март 25, 2011, 08:01:33 am »
Да трябва да отидем на доки вече,една година не се пазим,но и до сега не съм следяла ову..от този месец реших да се заема сериозно по въпроса.И друг път се е случвало това прокървяване и отидох на доки,той ми каза ми ти момиче си в овулация.Но истината е,че когато съм имала тези болки и кървене никога не сме го правили.Този път стисках зъби,а и честно казано имах силно желание.За това мисля,че е имало ову,знам ли..само това кървене не ми е ясно кога се появява в влагалището?!?А ако е киста има ли я тази цервикална слуз??Ужас,първи месец и вече май полудявам  :balk_132: :balk_132: Поисках помощ от тук евентуално ако някой е като мен,може да знае и да сподели.
А и от 10 дни пия фолиева кисилина FERTILCARE,може ли от нея този яйчник след толкова години да се е събудил?Пиша много за което съжалявам,иска ми се да пробваме още един два месец преди да тръгнем по лекари,едно време доста си изпатих от тях  :(
*
« Отговор #3 -: Март 25, 2011, 08:06:02 am »
Ако една година правите опити и бебе все още няма, хубаво е да посетите специалист по репродуктивна медицина.
Иначе на въпроса ти не мога да дам отговор, дано някое момиче с подобен проблем ти пише. Още веднъж успех ти желая. :)
« Отговор #4 -: Март 25, 2011, 08:15:05 am »
Serendipity,МНОГО БЛАГОДАРЯ!УСПЕХ И НА ТЕБ,ЩЕ ПИША КАТО РАЗБЕРА ОТГОВОРА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ МОЙ ВЪПРОСИ,..Надявам се всичко да е ок!!!