0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета  :D искам да ви попитам за мнение  :oops:
няколко месеца не бях използвала тестове за Ову , сега моя ми е купил clear Ovu 5бр. + 1 за бр. Днес ми беше четвърти ден от тестовете и имам втора по - наситена от контролната черта , но ме притеснява , че контролните на всички тестове до сега бяха много бледи , дали е понеже теста си е такъв или има някакъв проблем имаше си видими контролни линии , но някак бледи . Проверих срока на годност прочетох листовките всичко е наред . Притеснява ме дали мога да му вярвам , защото това е най - тъмната втора линия на всички тестове , които съм правила досега  :oops: извинявам се ако въпроса ми е глупав , но не разбирам много  :oops:
Здравей, Лора !

Ще ти дам съвет да не си купуваш тези тестове.Някаква кофти партида са, много момичета се оплакаха от тях.Аз също влизам в това число.Купувай си OVIEW.Те са в бяла кутия (със син надпис и розово по нея) и са с хубави тъмни линии, а не такива, които и с лупа не можеш да видиш.По 5 броя са, няма тест за бременност към тях, но са по-качествени.Аз съм много доволна от тях и повече няма да погледна Clear Ovu.

Здравейте и от мен!
То вече е доста късно за закуска,ама ще се присъединя и аз.Лиони мерси,че се грижиш за нас.
Йоли след "великото пътуване" снощи вече успешно се прибрибрахме в къщи.Срещичката беше наистина супер,жалко че трябваше да тръгваме толкова скоро.
Аз да се отчета от вчерашния преглед-фоликулите са се пукнали,ама тая БТ много странна-хич не мърда.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Лек ден!

Здравейте пак,
Лора и аз съм за OVIEW много по лесно се работи с тях иначе доста дълго време ползвах тези, които сега си ползвала - цяла мъка си е да ги разчетеш.
Краси

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте,

Аз вчера бях болна с висока температура - 38 градуса, но днес се чувствам по-добре. Надявам се да ми се размине... по-сериозна настинка.

Напоследък съм много доволна от едни нови тестове за овулация Clear choice - 7 броя + 1 тест за бременност http://www.clearchoice.cc/. Oview също са много хубави и качествени.

mariq_81, стискам ти палци инсеминацията да е успешна! Късмет!

Поздрави на всички! Пожелавам ви хубава и спокойна почивна вечер!
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 19:27:02 pm от polisia »