Здравейте момичета.Ще ви разкажа на кратко за моят случай и ще съм ви благодарна ако ми дадете мнения и съвет как мога да постъпя...Със съпруга ми правим опити за бебче от около 1г. и половина и до момента без резултат.Посещавам клиниката на д-р Щерев от около половин година.Направихме спермограма, различни хормони(LH,FSH,Estradiol,Prolactin,Progesteron,TSH и всички останали хормони на ЩЖ), тест за хламидии и страндартните цитонамазка и микробиология, следихме и О 2-3месеца и си имам доказана от лекар овулация.Проблема е (или не точно), че съм с еднорога матка и само една тръба(по рождение) от ляво, която е проходима и си имам два яйчника, които си функционират добре.Или казано накратно мнението на лекарката е, че щом си имам проходима тръба(макар и само една) бебчето трябва да стане, защото според нея друг проблем нямам...Но факт е, че все още няма резултат...Така или иначе със съпруга ми сме решили да направим инсеминация и да се надяваме резултата да е +++.Но по принцип ме интересува в нашия случай дали бихме могли да кандидатстваме за финансиране на ин витро процедура по фонда за аистирана репродукция и по коя точка всъщност трябва да кандидатстваме в нашия случай, когато имам вродена аномалия на матката?Замислила съм се за ин витро, защото ние ще направим инсе, но все пак ако нещата не се получат мисля, че е редно да си пуснем документите за кандидатстване, защото знам, че и там доста се чакам, а аз вече не искам да губя напразно още време...Ще съм ви благодарна ако ми дадете малко повече инфо за процедурата за кандидатстване по фонда?Благодаря ви!