0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво ще приготвим за Великден?
« Отговор #20 -: Април 22, 2011, 11:09:05 am »
Така... Да се отчета каква я свърших тези дни. Вчера след работа сварих яйцата, боядисах ги и ги лъснах с малко олио. Стори ми се, че има време и направих една доза меденки. Залях си и баклавата, която бях изпекла предната вечер. Направих я все пак без плънка, но с два пакета кори и много орехи.  :lol: Днес съпругът ми приготви дроб сърмата и порциите за агнешко, тъй като си купихме все пак 2 кг. А аз след малко се залавям с козунаците - да видим каква ще я свърша. Но съм спокойна, тъй като на магазина има богат асортимент!  :wink: :lol:
Оли, чакам снимка от тортата! Разбира се, че ще стане. Аз ще я правя за 24-ти май.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Какво ще приготвим за Великден?
« Отговор #21 -: Април 22, 2011, 11:47:23 am »
ние ще сме на село, с моите родители и баба и дядо
от мен ще има козунаци, рула, курабии, лимонови кифлички и козуначени мъфини с локум
иначе ще имаме прясно ярешко- дроб сърма, дроб чорба, порции месо с много пресен лук и домати, зелена салата, шопска салата и яйца на корем :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Re: Какво ще приготвим за Великден?
« Отговор #22 -: Април 22, 2011, 13:38:37 pm »
И аз тук в последния момент!
Яйцата още не съм боядисала купих много бои и ще ги слагам в чорапче да стане с определена шарка така си ги правех преди ама с тея нововъдения и стикери съм ги забравила .Ще сме навън  на двора поне засега времето е с нас
Сладки от типа коледните само ще търся форми подходящи за Великден-яйца , патенца ,зайчета
Салата с ролца от раци  и  салата патладжан с майонеза и чесън  .Може би и зелена салата , къде без нея.
Баница
Скара искам да направим на барбекюто , свекъра иска агнешко ама никой почти не яде та още не сме решили аз съм си приготвила в камерата свински пържоли и кюфтета за всеки случай .
Козунак купен

*
Re: Какво ще приготвим за Великден?
« Отговор #23 -: Април 25, 2011, 18:20:10 pm »
Христос воскресе!
И ние си бяхме на село за 3 дни. Там ние сме домакини. Имахме много гости и всеки идваше с ядене, не знам какво ядох и какво не!  :lol:
Вчера бяхме на обяд при мама на печено агнешко и дроб сърма, а на вечеря на имен ден на приятел - пак на същото.  :lol: Днес сутринта мъжът ми прави супа от агнешки дреболии, а сега за вечеря само зелена салата с много зелени яйца.  :wink: :lol:
А от утре - пак диета!  :lol: