Вики,добре дошли у дома ! Радвам се да чета такива хубави новини,дано винаги сте така развълнувани от хубави моменти..
Искам да ти кажа,да не плачеш и да не се обвиняваш заради кърменето.. Нормално е да хареса бибата повече от зърната ти..Бибата пуска далеч повече и не му се налага да полага никакви усилия за храненето..Кърменето е трудно и за малките,те полагат много труд ,за да сучат..Аз също съм изцеждала,супер гадно е няма да те лъжа..Винаги половин час преди да ревне аз съм се заредила с чистите шишета и помпа и почва голямото стискане,след това хранене,миене на шишета и.т.н и то пак дошло време за изцеждане.. Най-неприятно е нощем,когато се успиш и то ревне и и ти скачаш в паника,защото тепърва трябва да изцеждаш,а то вече припада от рев..В такива случаи съм давала АМ и след това съм се обвинявала,че не съм добра майка.. След малко време обаче свикнах да си навивам алармата на телефона и ставах преди него да осигуря храната... Ще свикнеш мамче,няма лесно,но е смислено.. Много ми се иска да ти дам много кураж и сили да не се отказваш от кърменето,да пробваш и пак и пак докато свикне да суче от теб..
Целувам те много и ти желая всичко най-хубаво и леко изкарване на нощите...