0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Vickson стана майка на прекрасен син ! :)
« Отговор #40 -: Декември 27, 2010, 16:40:08 pm »
Честита ви рожба, Вики! Бъдете здрави и щастливи!
*
« Отговор #41 -: Декември 27, 2010, 17:19:06 pm »
Честито,мамо Вики!Нека юнака расте здрав и щастлив и много да ви радва!А на мама бързо въстановяване! :balk_7:

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #42 -: Декември 27, 2010, 20:55:52 pm »
Виксънче, честито мамо !  :D
Да ти е живо и здраво момченцето и мноооого да ви радва!!!
« Отговор #43 -: Декември 27, 2010, 21:19:42 pm »
Честито Виксън, много радост да ви носи и да расте весел и жизнен  :balk_47:

Бързо да се приберете в къщи и да разкажеш за раждането когато можеш  :)
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #44 -: Декември 27, 2010, 23:00:29 pm »
Виксънче,ти най-сетне успя,мила :D От тук нататък само усмивки,усмивки....милиони усмивки :D Нека слънце озарява всичките вълшебни мигове които ви предстоят :D

Силно гуш от нас :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #45 -: Декември 28, 2010, 09:02:50 am »
Честито, мамо Вики!
Да е здраво и силно малкото юначе,
да расте красиво и безкрайно щастливо,
и да радва много своите родители!
Бързо възстановяване!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #46 -: Декември 28, 2010, 20:34:43 pm »
Вики, честит ви момък, Георги, да ви е жив и здрав и много щастливи да сте заедно. хубава нова година!
*
« Отговор #47 -: Декември 28, 2010, 22:48:54 pm »
Честито момченце, Виксън!
Да ви  е жив и здрав малкият юнак!
Бъдете много щастливи!
« Отговор #48 -: Декември 29, 2010, 12:31:40 pm »
Честито Виксън! Да ти е жив и здрав! Да спи и да яде, и много да те слушка!  :D
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #49 -: Януари 03, 2011, 06:32:36 am »
Честита рожбичка, мамо Виксън :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #50 -: Януари 03, 2011, 12:22:37 pm »
Много ви благодаря мили момичета!!! Просълзихте ме с хубавите пожелания! Нека се сбъдне мечтата на всяка от вас да гушне своето детенце живо и здраво!
Ние се прибрахме вкъщи на 30 декември и от тогава все се каня да ви напиша, но понеже "съм в Джаза" не ми остана никакво време  :lol:
Раждането мина добре, даже направо супер, в сравнение с това което очаквах аз  :) бях се настроила за нещо ужасно, а всъщност не беше.
Доктор Велев си свърши работата просто перфектно! Подготовката за операцията отне повече време - постъпване, документация, клизма, запис на тонове и вливане на една банка нещо си плюс доста чакане в коридорите... от 8:30 сутринта до 12:30 наобяд. В операционната влязох в 12:30 - поставиха ми упойката и операцията започна. В 12:50 извадиха Георги и го измиха. След това ми го паказаха за малко колкото да го зърна и да го цункам по челото. Отнесоха го да го измерят и да ни сложат лентичките - а мен ме зашиха. В 13:10 вече бях в реанимацията и се чух с баща му, който току що го беше видял. А вие сте го гледали в новините  :lol: Всичко мина много бързо. Часовете в реанимацията ми се сториха безкрайни - до 8:30 на следващата сутрин когато ни преведоха в нормална стая. Едвам дочаках да стане 10ч и отидох да питам кога мога да си го видя. Е, почти се влачех по коридора, но ако трябваше и по корем щях да се влача, само и само да ми го дадът. Оказа се че на секциото, първото носене на бебето е в 13ч, но аз като съм искала ще ми го дадът. Е, казвам ви няма такова щастие като това което изпитах в този момент!!! Нищо и никой друг на този свят нямаше значение. А той, той беше просто уникален, единствен, прекрасен и Мой!!! След това каквото и да ви кажа няма да ви изненадам :lol: На мама момчето, ММС-и и фото сесии за всички близки и роднини.
Роди се 3100 гр, но бързо спадна и понеже не иска да суче от мен, а добавката в болницата явно не му стигаше ни изписаха на 2750гр. Кърмата ми слезе още във вторник и почнах да се цедя веднага и за съжаление да я изхвърлям, щото нямах условия да я съхранявам или да му я давам. Дет се вика Милка заработи  :lol:, но човека не ме иска и това си е. В болницата три акушерки ми помагаха да засуче, вкъщи идва и една приятелка акушерка... но безуспешно, реве до посиняване, рита и бута с ръце. Инат и готованко. Като ме види без блуза и се скъсва да реве, със силиконово зърно прави няколко засуквания и рев и така няколко пъти докато прегладнее толкова, че като ревне няма успокоение ако не му дадем шишето - а то му е най-добрия приятел.  :wink: Ядосвах се, ревах, мъча го на всяко ядене, но имам усещането че няма да стане нищо. Обвинявам се, че вината е в мен, но от друга страна по-важното е да е здрав, а аз ще цедя докато има кърма,  а после ще яде АМ.
И така, баща му изпада в нервна криза при всяко разреваване, та изнервя и мен още повече.
Иначе аз се чувствам прекрасно след операцията, все едно не е било. Още в деня на изписването ми махнаха конците, раната не я отбелязвам вече, белега е съвсем незабележим, корема ми се събра за 5 дни, до степента като подпухнал след стимулацията, влизам си във всички дрехи от преди да забременея. Евала на доктора!!!! Знае си работата и си я свърши просто перфектно по отношение на мен. Идва два-три пъти да ме вижда в болницата, той ми махна и конците. Просто нямам забележки към отношението му и свършената работа.
И така, разказах ви набързо и с много прекъсвания, но се надявам скоро да мога повече да ви изчета и да пиша.
Целувам ви и ви прегръщам с благодарности!!!!!!!
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 12:44:57 pm от Vickson »
*
« Отговор #51 -: Януари 03, 2011, 20:08:27 pm »
Вики,добре дошли у дома ! Радвам се да чета такива хубави новини,дано винаги сте така развълнувани от хубави моменти.. :) Искам да ти кажа,да не плачеш и да не се обвиняваш заради кърменето.. Нормално е да хареса бибата повече от зърната ти..Бибата пуска далеч повече и не му се налага да полага никакви усилия за храненето..Кърменето е трудно и за малките,те полагат много труд ,за да сучат..Аз също съм изцеждала,супер гадно е няма да те лъжа..Винаги половин час преди да ревне аз съм се заредила с чистите шишета и помпа и почва голямото стискане,след това хранене,миене на шишета и.т.н и то пак дошло време за изцеждане.. Най-неприятно е нощем,когато се успиш и то ревне и и ти скачаш в паника,защото тепърва трябва да изцеждаш,а то вече припада от рев..В такива случаи съм давала АМ и след това съм се обвинявала,че  не съм добра майка.. След малко време обаче свикнах да си навивам алармата на телефона и ставах преди него да осигуря храната... Ще свикнеш мамче,няма лесно,но е смислено.. Много ми се иска да ти дам много кураж и сили да не се отказваш от кърменето,да пробваш и пак и пак докато свикне да суче от теб..
 Целувам те много и ти желая всичко най-хубаво и леко изкарване на нощите...
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 20:10:09 pm от Luba_ »
*
« Отговор #52 -: Януари 04, 2011, 09:31:53 am »
Ей, браво на мама Виксън!! Да ти е жив и здрав Георги!!
Таткото да не трепери, а да помага и да носи  :D
За кърменето - много стиснати палци от мен!! А защо не пробваш да потърсиш помощ от консултант по кърмене, не от акушерка? Успех!!
« Отговор #53 -: Януари 20, 2011, 18:15:16 pm »
Честит син!Да е жив и здрав малкият Георги!Да расте много щастлив и безгрижен,и да ви носи много радост! :P

*
« Отговор #54 -: Януари 30, 2011, 22:03:34 pm »
Честит син мамо Вики!Да ви е жив и здрав!
Успех с кърменето!