0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: съвет -планиране работа, ин витро
« Отговор #20 -: Януари 23, 2011, 15:05:45 pm »
До пункциятя и двете седмици след това ,можеш да пробваш да ползваш отсъствия в определени за прегледите дни или само част от деня. Една колежка така си взе отпуска работеше само сутрин а следобед си гледаше детето и така цяла година .
Хормоналните инжекции можеш да си ги поставяш сама не е необходимо да ходиш в клиниката ,само за ехографските контроли.
Хубаво е след пункцията и трансфера да си останеш в кущи до теста и да избягваш напрежението в работата.
Просто незнам колко далеч е работата ти и клиниката и да си направиш най-добрата комбинация.
Аз съм го правила но съм от софия и не ми беше много трудно . За инжекциите ако все пак се налага да се бият мусколно огледай се около работата ти дали няма някое ДКЦ и там могат да ти ги слагат разбира се срещу заплащяне.като спазваш съответния час в който трябва да се поставят и т. н. Но като ти започне процедурата сама ще ти подскаже как може да се комбинира с работата. Останалите 2ве седмици си ги запази след пункцията . Така на мен ми се вижда най-безболезнено.
*
« Отговор #21 -: Януари 23, 2011, 15:40:48 pm »
       Това е от редките случаи, в които знам какво искам и съм доста целенасочена /иначе съм зодия Везни и е пази боже ако трябва да взема решение/ :)Като избирах клиника, въпреки че бях ограничила избора по георграфски принцип, беше ужас :)
Камелия, как те усетих аз тебе?!  :wink: :lol: Сори за спама, ама и аз съм зодия везни и напълно те разбирам!  :(
Зарина, това много хубаво звучи и ако бях от София, вероятно щях да съм всеки месец в процедура, без никой да разбере!  :D А ако момичето, живее на км от столицата, аз - н-р на 400? Май най-добрият вариант е да живеем в София, поне за няколко месеца, през които дай боже да се уредим с процедура!  :wink:

*
« Отговор #22 -: Януари 23, 2011, 16:23:23 pm »
Aз затова написах АКО. Тя не е казала от къде е нито клиниката. Но ако е от малък град още по добре за инжекциите от гледна точка на близостта и ненатовареноста на болниците в малкия град . Тогава ще си взима свободни дни само за ехографския контроли за да пътува и.т.н.
Аз съм написала че процедурата най-добре ще и подскаже как да съчетае и двете.
Давам само предложение а кой от всички ще и пасне най-добре тя си знае.
Между многото мнения и предложения все ще намери верния път .Нали за това сме тук да си подсказваме варианти ....
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 16:27:50 pm от zarina »
« Отговор #23 -: Януари 23, 2011, 20:32:53 pm »
  Да, ще трябва да пътувам около четири часа до клиниката и то с обществен превоз.

Така или иначе нямам избор -за стимулацията ще ползвам по ден -два на седмица, пък каквото стане.Ще си отработвам събота и неделя.
 Ще се наложи да се абстрахирам от нещата на работа, макар че там сме като в сериал. И наистина много ме беше ударила нервата. Но явно имам някакъв урок за научаване.

Много ви благодаря,момичета. Имаше полезни идеи, пък и съм малко по-спокойна като знам че ме подкрепяте.

Ще пиша какво се случва, пътувам на 31.01  :)

Душка, абе ние лесно си се намираме :)
*
« Отговор #24 -: Януари 23, 2011, 20:50:34 pm »
Kamelia13 Да 4 часа е сериозно пътуване . Някои от прегледите ще ти се паднат да са в събота или неделя .Аз мисля че нещата ще се наредят. Може да е маловажно но след трансфера не пътувай веднага поне 48часа гледай да си почиваш повечко.
Пожелавам ти Успех.
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 20:55:11 pm от zarina »