0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
ЛУФ синдром и температурата
« Отговор #20 -: Май 31, 2006, 13:52:25 pm »
според мен не би трябвало да има кървене пък и  течността не е толкова много че да изтече и да се види. аз съм с такива кисти почти всеки месец и до сега не съм имала къревене.ако кървиш извън мензиса е добре да го споделиш с твоя лекар.всяко такова се счита за аномалия някаква. ти за какво кървене питаш?
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #21 -: Май 31, 2006, 14:14:50 pm »
naha, в средата на цикъла имах също такова /11-16 ден/ и на фоликулометрията моят лекар каза, че не е нищо необичайно да има такова поради бързото нарастване на фоликула, но от вчера 22 ден отново се появи, а днес освен това и съвсем лекичко ме пробожда от ляво, където е задържания фоликул. Кървенето като количество е не повече от 1 превръзка на ден /даже бих казала по-малко/, иначе си е като чиста кръв, малко слузеста. А честно казано от няколко месеца ходя по 4-5 пъти на цикъл на лекар, а пък и точно сега съм на антибиотици /вирусче/ и нямам възможност да отида, затова и питам дали е възможно да е като резултат от евентуална закъсняла ОВУ и спукване на задържания фоликул /нали се счита за нормално ако по време на ОВУ има леко кървене в продължение на 3-4 дена/.

*

naha

• 1474
« Отговор #22 -: Юни 01, 2006, 09:40:47 am »
здравей значи за леко зацапване по време на ову да но за 3-4 дена не съм сигорна то се получава в един ден боцкането може да е предизвикано от задържания фуликол и да се надяваме да се спука но при мен това че боде не означава че се пука ( при теб може) аз съм правила големи кисти и не съм разбирала кога се пукат.при всеки различно. зацапването може да се получи като леко по време на ову и също при инплантиране. ако някои друг мисли друго да го каже.успех.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #23 -: Юни 01, 2006, 14:01:01 pm »
naha, да ти кажа аз вече се чудя дали това леко прокървяване не се превръща в новия ми цикъл /в календара така го отбелязах?!/, обаче такова нещо за първи път ми се случва - цикъл от 21 дена?! Миналата година имам два от по 24 дена. Може би този кратък цикъл се явява като резултат точно от този задържан фоликул?!

*

naha

• 1474
« Отговор #24 -: Юни 01, 2006, 18:16:04 pm »
ами да ти кажа не знам но и аз от два месеца съм с по къс цикъл от 31 ( беше като по часовник всеки месец дори на 32 дена) спадна на 28 и сега предния на 29 дена и кървене само два дена.нищо не мога да ти кажа но при доста от момичетата варират датите може да е нещо инцидентно така че изчакаи другия месец да видиш как ще е.според мен се дължи на хормонален дисбаланс.