0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за теста за овулация
« -: Март 22, 2011, 17:30:11 pm »
Здравейте момичета !
Пиша в нова тема за да не ангажирам всеки включил се в темата относно овулацията. Имам въпрос един въпрос: от неделя на сам вече имам 3 положителни теста за овулация . В неделя и в понеделник бяха Oview и тестовата лента беше по светла от контролнатаи не знам как да го приемам този резултат. Днешния беше CLEAR OVU и резултата беше следния:
*
Re: Въпрос за теста за овулация
« Отговор #1 -: Март 22, 2011, 19:30:59 pm »
Ако тестовата черта е била по-светла, резултата от тези два дни не го брой за положителен. Тестът на снимката според мен е положителен. За най-сигурно след 4-6 часа направи тест отново.

И точно в темата за овулационните тестове е добре да пишеш, защото има повече хора да реагират и изкажат мнение. А и информацията ще остане за други с подобни въпроси в бъдеще.
« Отговор #2 -: Март 22, 2011, 19:32:24 pm »
Мерси мила за съвета
*
« Отговор #3 -: Март 22, 2011, 19:47:18 pm »
А моето мнение е да не стоиш пред комп., а да се захващате за работа :bed:  :goodluck:
« Отговор #4 -: Март 23, 2011, 08:31:21 am »
ileini мила повярвай ми свършихме я тая работа :)  :bighug: Дано накрая има положителен резултат. Целувки на всички
« Отговор #5 -: Март 24, 2011, 16:20:05 pm »
Здравейте милички!Аз съм нова тук...искам да споделя,че още не е минал първият месец с графики,секс по план и вече полудях 14 дни ми остава до МЦ.На 22.03 забелязх цервикалната слуз (досега не ми е правило впечатление дали имам такава)а и имах доста голямо желание за секс на тази дата :oops:,А да ви кажа започнахме доста по рано бебеправенето от 16.03 Преди половин час забелязах,че имам леко кървене,и не мога да разбера ако е от овуто днес ли деня?!? или просто това кървене се появява ден два по-късно???А честно казано 10 дни секс даже и по два пъти ми дойде множко  :oops: :lol:,ако трябва още два дни ужас,не че моят ще има нещо против   :wink: Претесняваме дали сме използвали точният момент,и след 10 дневен маратон е останал читав плувец...?!?
« Отговор #6 -: Март 25, 2011, 15:06:22 pm »
Мила не се шашкай. Кога трябва да ти дойде?И кога ти доиде предния месец? По - добре си изчакай датата на М. Важното е да си спокойна. Дано да сте успели тоя месец.