0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Нова тук
« Отговор #40 -: Май 26, 2006, 16:22:45 pm »
аз искам да ви кажа че може да имам в някаква степен Стерилитет но въобще и искам да подчертая Въобще-то не се чувствам половин жена или човек така че аз не се срамувам от това че имам проблем и от това че се боря за нещо което ми струва много и не мисля че сме длъжни да даваме обяснения или пък да искаме разбиране от тези които не ни разбират.Истината е че повечето хора получават това за което ние се борим така яростно дори без да го искат.Но ние го оценяваме повече.Светът се развива технологиите също не мисля че целия свят трябва да ни разбира стигат  и тези от които търсим помощ за решаването на този проблем( и близките ни ,дори това да е само човека до вас)относно момичето което е забременяло да си жива и здрава ,но сме в два различни свята
Нова тук
« Отговор #41 -: Май 26, 2006, 19:11:28 pm »
Цитат на: sensy
Здравейте всички!

И аз съм нова тук!

На мен май ми е рано да се притеснявам, но го правя вече от няколко месеца. Опитвам да забременея от 4 месеца и ми се вижда цяла вечност. От скоро следя форума и мисля, че ми е от голяма полза. Изчетох доста истории и мисля, че всичко ще се нареди.

Благодаря :)
                            Добре до6ла и успе6ни опити