0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Преброяване 2011
« Отговор #80 -: Февруари 08, 2011, 13:08:38 pm »
Да, но в случая майката на цигу й е на гости, не е постоянно живуща там. Не знам как трябва да се постъпи в случая„

ще я преброи някой друг от семейството/домакинството, който си е в България.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #81 -: Февруари 08, 2011, 14:06:52 pm »
джам, това разбрах, но не знам дали не живее сама. Спирам със спама. Отивам да отговарям на нашия въпросник и трябва да измисля какъв език основно ползва всеки член на семейството (най ще е интересно какво ще напиша за малкия).

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #82 -: Февруари 08, 2011, 14:14:56 pm »
И гледай да не го пишеш неграмотен, както аз направих със снаха ти  :lol:. Щото бързам и не чета внимателно. Добре че системата ме поправи, защото съм въвела вече дата на раждане и тя сметна, че дете на 1 година не е неграмотно, а просто му е рано за грамотност.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #83 -: Февруари 08, 2011, 15:04:50 pm »
а, и аз го писах мойто неграмотно, ама системата ми обясни, че до 8 години е позволено децата да не могат да четат  :lol: :lol: :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #84 -: Февруари 08, 2011, 16:01:19 pm »
Да, но в случая майката на цигу й е на гости, не е постоянно живуща там. Не знам как трябва да се постъпи в случая„

ще я преброи някой друг от семейството/домакинството, който си е в България.

jam и blue sky добре ме разбраха. Свекърва ми преброи майка ми от България.
Благодаря за съветите.

Следя в медиите тона и подробностите относно глобите за непреброените - май са само за мотивация.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #85 -: Февруари 08, 2011, 19:47:37 pm »
Глобете ще са за отказ де се преброиш. Т.е. намират те у вас, отваряш и им казваш - "цъ ни щъ". Аз поне така разбрах.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #86 -: Февруари 08, 2011, 23:36:37 pm »
Глобете ще са за отказ де се преброиш. Т.е. намират те у вас, отваряш и им казваш - "цъ ни щъ". Аз поне така разбрах.

точно така. пише го в интервюто с Мариана Коцева.

« Отговор #87 -: Февруари 09, 2011, 20:10:24 pm »
Момичета след колко време при регистрация ви изпращат на е-мейла паролата.
Чакам вече половин час и нищо не получавам :ask:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #88 -: Февруари 09, 2011, 20:12:03 pm »
Веднага я получих по мейла паролата, но при регистрацията ми я изписа в самия сайт, доколкото разбрах за улеснение на потребителите.
Пробвай отново, би трябвало при завършена успешна регистрация, отдолу да ти пише и паролата.
« Отговор #89 -: Февруари 09, 2011, 20:13:25 pm »
Благодаря  Serendipity !
Пак ще пробвам да видим какво ще стане

Вярвам!!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #90 -: Февруари 09, 2011, 20:38:04 pm »
Да, веднага я изписва на страницата за регистрация. Днес брат ми беше на гости и успешно го преброих за има-няма 10 минути.
Ама съм спец,а? :lol:
« Отговор #91 -: Февруари 09, 2011, 20:41:14 pm »
ми то аз го видях ама чакам обратен мейл  :lol: що ли  :lol:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #92 -: Февруари 09, 2011, 21:01:33 pm »
Да, веднага я изписва на страницата за регистрация. Днес брат ми беше на гости и успешно го преброих за има-няма 10 минути.
Ама съм спец,а? :lol:
Като изключим въпросите за квадратурата, става много бързо всичко. По погрешка се бях писала пенсионерка и ми изписа "грешка".  :D
« Отговор #93 -: Февруари 13, 2011, 17:12:17 pm »
По ТВ тези дни казали, че освен електронното преброяване имало още около 15 въпроса, на които ще трябва да отговорим, когато дойде преброител.
Чул ли е някой!?!
Останах доста изненадана....

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
« Отговор #94 -: Февруари 13, 2011, 17:17:16 pm »
Аз не бях вкъщи, когато са идвали преброителите, но само са записали номерчето и не са задавали повече въпроси.
*
« Отговор #95 -: Февруари 13, 2011, 17:20:54 pm »
manga-zunga
не точно.

Казаха, че тези допълнителни въпросници, щели да се попълват от определен брой хора, избрани на случаен принцип. Нещо като допълнителна статистика към основните въпроси в масовото преброяване на определени теми. Уточниха, че никой не е длъжен да отговаря на допълнителните въпроси, но било желателно т.е. ако откажеш - за теб не следват никакви санкции. Когато дойде преброител - даваш си кода и ако ти предложи допълнителен въпросник и не ти се занимава, просто отказваш и толкова.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #96 -: Февруари 13, 2011, 17:23:33 pm »
Ясно, благодаря :)
.. не ми се занимава... :)

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."