0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито раждане на малката принцеска Елеонор! Нека расте здрава и щастлива!           :balk_16: :balk_5: :balk_7: :balk_14:                           

*
Честито Стерче, нека е здраво и весело детенце!  :balk_16:
Честита дъщеричка :DПожелавам и да е много здрава и винаги усмихната!
Честита радост, мила Звездичке!  :bori_015:
Да сте здрави и много щастливи цялото семейство! :bighug: :balk_21:
*
Честито Стерчо! Да ти е жива и здрава малката Елеонор! Много да се радвате една друга! Късмет! :) :) :)

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Благодаря ви момичета! Ели е много послушно и кротко бебенце(пу,пу) като ми остане малко времеще кача и снимчици. :)
<br />[/url][img]http://ticker
*
Честита рожбичка! Да ви е жива и здрава! И бързо възстановяване за теб!
:balk_16:
Стерч, както виждам с доста голямо закъснение ти честитя малкото съкровище. Но е от сърце. Нека да ти е здрава и щестлива. :D
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Честита дъщеричка!
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!  :ballons:
Стерче,честита радост!Да е жива и здрава малката Елеонор,да расте щастливо и весело дете!

*
Re: Стерче също стана мама на една малка принц
« Отговор #70 -: Ноември 06, 2010, 00:34:32 am »
 :cheerleader: :balk_16:С голямо закъснение,едно голямо ЧЕСТИТО и от мен Стерче!Да ви е жива и здрава малката принценска,да е много щастлива и да ви радва много много:balk_16: :cheerleader:
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 00:38:37 am от zyza »

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Предколедно :)
<br />[/url][img]http://ticker
*
Стерче, невероятна е! Пу-пу

*
 :D :D :D Ах че е красива малката Джуджанка!!!
Много сте пораснали Стерче -  да я нацелуваш и нагушкаш от мен.  :bighug: :balk_21:
*
Пупупупу, красотааа! :D
Целувки и прегръдки и от мен! :D
*
Мале каква е красива малка прицеска!Жива и здрава да ви е,и много много да ви радва!Да я заплюя и аз-ПУ ПУ ПУ

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Стерче, много е хубава. Я какви правилни черти има още от малка! Моделка ще я правиш.

Б.

Стерче, много е красива Ели! Умирам за такива бузки. Да е жива и здрава, много да се обичат и весело да играят с бате, а на вас много усмивки покрай двамата.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07