0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
ЛФ и дължината и
« Отговор #20 -: Май 22, 2006, 08:57:10 am »
Мила тайт не се доверявай на един тест!!!!!!!какъв тест си използвала?????
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #21 -: Май 22, 2006, 09:01:29 am »
В събота -ранният седобяд-Шуър Чек-положителен/ не съм си въобразила, защото и съпругът ми ги видя, без да му казвам и без да се взира/
Днес-понеделник-сутринта с пътва урина-Шуър Чек-отрицателен.

току-що ми дойде.....
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
ЛФ и дължината и
« Отговор #22 -: Май 22, 2006, 12:26:22 pm »
Цитат на: tite
В събота -ранният седобяд-Шуър Чек-положителен/ не съм си въобразила, защото и съпругът ми ги видя, без да му казвам и без да се взира/
Днес-понеделник-сутринта с първа урина-Шуър Чек-отрицателен.

току-що ми дойде.....

Съжалявам Тите , :cry:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #23 -: Май 22, 2006, 17:36:35 pm »
Стига сте плакали!   :bighug:
НОВ ЦИКЪЛ - НОВ КЪСМЕТ!
Само след 10-тина дена можеш да си направиш  :babyflips: , а и е много приятно опитването  :love:
След още 10-тина дена може да си с такова коремче :bhcontract: и тогава ще станеш една красива и щастлива мама  preggo
Има - няма 20-30 дена и готово!  :ballons:

П.П. ... аз също ще досаждам с температурата си и ще стискам палци мила Тайт! :flower:
*

adi

• 7710
ЛФ и дължината и
« Отговор #24 -: Май 22, 2006, 21:00:06 pm »
Жалко мила  Тите!Много е гадно това разочарование -един ден виждаш положителен тест и после виждаш отрицателен!Просто нямам думи!!!!Та вече на нищо освен кървен човек неможе да има вяра.
Дано втория тест да не е верен.пак ако е значи слет няколко дена нова борба!Те найхубавите неща стават бавничко!!!Пригърщам те мила Тите. :bighug:
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #25 -: Май 23, 2006, 09:13:41 am »
Цитат на: minikky
Недей така, отиди все пак ! Не се доверявай само на един тест.
Много много прегръдки и пожеления за най-хубавото бебе! :D  :bighug:

Е стига бе,трябва да отидеш-това с последния тест,не означава че не си бременна.Мисля че все пак трябва да провериш,дали наистина е така :(
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #26 -: Май 23, 2006, 09:17:21 am »
Е много гадно,и аз така миналия месец си мислех че съм бременна-ама уви :cry: Да не униваме,следващият месец пак ще се пробваме!
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #27 -: Май 23, 2006, 14:50:42 pm »
Благодаря, момичета.Неприятното в случая беше подвеждащия положителен тест.Жалко.Защо се случва така?какво са отчели тези две черти, така и не разбрах, ни както и да е-нов месец идва.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
ЛФ и дължината и
« Отговор #28 -: Май 23, 2006, 15:46:05 pm »
Цитат на: tite
Благодаря, момичета.Неприятното в случая беше подвеждащия положителен тест.Жалко.Защо се случва така?какво са отчели тези две черти, така и не разбрах, ни както и да е-нов месец идва.

Тите, може би проблема е в тестовете. Вече при доста  момичета се получава това. Много е неприятно.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
ЛФ и дължината и
« Отговор #29 -: Май 23, 2006, 17:18:19 pm »
съжалявам за идването на цикъла ти но винаги има шанс за следващия. искам да те попитам нещо от първия ти постинг разбирам че си мерила базалната температура след като ти закъсня продължи ли да мериш и ако да какви бяха стоиностите й? благодаря ти предварително.
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #30 -: Май 23, 2006, 19:08:43 pm »
Относно тестовете-лоша работа така много подвеждат!!!
Относно температурата-Имахме съмнения в началото за ановулаторен, впоследствие закъсня овулацията с 5 дена от стандартното време.Но мерих за първи път, тъй че не е много ориентир.По принцип съм с редовен цикъл на 28-29 дена.Напрактика след овулация си имах закъснение или дълга ЛФ или и аз незнам какво.Последните дни се предадох и не мерих температура-прекалено ме натовари.Очаквах да ми дойде към края на миналата седмица най-късно.Тест направих в събота-положителен.Обнадеждена мерих температура на 37 ден от цикъла-37.10, което си мислех, че е добре.В понеделник теста беше отрицателен, а температура не мерих, тъй че май не съм ти много от полза, съжелявам.Виж ми графиката, ако нещо тя ти подскаже, но не е мерено редовно.Смятам този месец да меря за да си видя ЛФ.
*

adi

• 7710
ЛФ и дължината и
« Отговор #31 -: Май 23, 2006, 20:54:37 pm »
Мила Тите аз лично до като не ми дойде М си имам надежда до последно!Успех ! :bighug:
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #32 -: Май 23, 2006, 21:29:36 pm »
Ади-дойде ми още вчера, почти веднага след отрицателния тест, поне да си го бях спестила за следващия месец :wink: И ми дойде тежката версия-трудно тръгна-със кафяво зацапване първият ден, но днес вече е обилно и ярко червено с много съсиреци или и аз незнам какво е...тежката артилерия, това е...и с много болка, та пих болкоуспокояващи, но вече утихна всичко и вече е в нормата си.
*

adi

• 7710
ЛФ и дължината и
« Отговор #33 -: Май 23, 2006, 21:42:54 pm »
Оф мила Тите ,толкова ми е гадно!Жалко че стана така .Но нов цикъл -нов късмет!!!Сега малко почини и слет няколко дена нова борба!!!!
Аз ще продължавам да ти стискам палци ,защото знам че ще стане!
Успех! :bighug:
*
ЛФ и дължината и
« Отговор #34 -: Май 23, 2006, 21:45:56 pm »
Благодаря ви от сърце!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
ЛФ и дължината и
« Отговор #35 -: Май 24, 2006, 12:16:27 pm »
ами аз исках да те питам защото моя цикъл свърши и бт-то ми е високо но сигорно е киста,за това .няма значение.успех ти желая за другия месец и дано да има две хубави черти и после да се види ина узи .стискам плаци.