Хайде и аз да се включа за любимия ми препарат през последните 2-3 години
svetlana___12 Можеш да пиеш "Биозин-мама" по време на бременност, даже е препоръчително да го пиеш, няма да навреди на бебето - напротив ще ти укрепи имунната система и това е още една защита за самия плод. Аз го взимам 2-ри месец по една табл. дневно и така ще го пия до термин живот и здраве. Щом планираш бременност, направо започвай да го пиеш профилактично, а и сезонът е такъв, че си имаме нужда от защита срещу всичко дето плъзва вече.
Стандартния "Биозин" го взимах и миналата и по-миналата зима. Аз лесно се разболявам по принцип и през годините съм пробвала какви ли не имуностимулатори, противогрипни ваксини и въпреки това все се накачах с нещо и все се разболявах по 2-3 пъти поне зимата. Е, откакто открих "Биозина", чак на мен не ми се вярваше, ама последните две зими ги изкарах, като под стъклен похлупак
Около мен смъркат, кашлят, грипове, чудеса, аз - нищо. Направо не можех да се нарадвам. Та за файдата - има голяма, от личен опит го казвам. И бях супер щастлива, като се оказа, че има и "Биозин" за бременни, понеже се тревожех все пак с моята зимна бременност как ще изкарам здрава...
За мъжа ти - може да пие витамини естествено. Щом правите опити за бебе FertilAid /за мъже/
http://www.fertilaid.bg/index.php?p=5 е хубав препарат и поне при нас имаше полза, сле 4,5 години безуспешни опити
Иначе, ако питаш за витамини "на общо основание" - може да пие всякакви. А срещу болести, може да си пие нормален "Биозин" човека, да сте здрави и двамата.
Успех с бебеправенето, дано скоро видите положителен тест!